torstai 15. joulukuuta 2016

Marraskuun Jolie box



Edellisestä kirjoituksesta on hujahtanut melkein kaksi kuukautta! Tässä on ollut monenlaista kiirettä ja kirjoittelu on jäänyt, samoin kuin liikkuminenkin, se täytyy tässä vaiheessa tunnustaa. Mutta nyt sukelletaan viime kuun Jolie boxiin. Tuttuun tapaan käyn läpi kaikki tuotteet ja tekstit, jotka olivat Jolien saatekirjeessä.




Estelle & Thild Lip Balm on sävyttävä huulivoide, joka tuo huulille kevyen sävyn ja kiillon. Luomulaatuiset kasviöljyt ravitsevat ja suojaavat huulten ihoa syksyn viimalta. Voit käyttää tuotetta sellaisenaan tai huulipunan päälle kiiltoa ja hoitavuutta lisäämään.



Alima Pure Luminous Shimmer Blush tuo säihkettä syksyyn. Vahvapigmenttinen, jauhemainen mineraaliposkipuna on helppo annostella halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Hohdeposkipunan hehkuva pinta tuo kaunista kuulautta iholle. Poskipuna sopii käytettäväksi sellaisenaan tai mattaisemman poskipunan päällä korostustuotteena.





Sante Shower Gel Mint & Lime on minttuisen raikas ja piristävä suihkugeeli. Se virkistää vartaloa ja aisteja kevyen sitruksisella tuoksullaan, ja on varma kaamosväsymyksen taltuttaja! Laadukas hoitava koostumus pitää sisällään limeuutetta, piparminttulehtiuutetta ja aloe vera -mehua, jotka raikastavat ihoa ja tekevät siitä ihanan pehmeän.




Absolution Le Soin des Mains on korjaava ja suojaava käsivoide, joka on saanut paljon kiitosta maailmanlaajuisesti naisten medioissa. Sinkki vahvistaa kynsiä, norilevä suojaa ihoa pigmenttiläiskiltä, lakristi vaalentaa jo syntyneitä pigenttiläiskiä ja rauhoittaa punoittavaa ihoa. Aloe vera ja karitevoi kosteuttavat. Voiteessa on raikas sitruksinen tuoksu. Pienen pakkauskokonsa vuoksi voide kulkee helposti mukana missä vain.




Neil- Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm (15 g) on sarjan sekä ylipäätään luonnonkosmetiikan todellinen kulttituote, joka tunnetaan ympäri maailman. Tämä limited edition -pakkauksen monitoimibalmi on erityisen ajankohtainen ilmojen viiletessä. Balmia voi käyttää puhdistusaineena, kevyenä naamiona ja intensiivisesti ravitsevana hoitona kuiville ihoalueille tai koko kasvoille. Balmi sisältää poikkeuksellisen runsaasti luomulaatuista villiruusunsiemenöljyä, jonka korkea antioksidanttipitoisuus auttaa korjaamaan, kiinteyttämään ja pehmittämään ihoa. Sisältää lisäksi pelargoniaa, purasruohoa, hamppua ja rosmariinia, jotka auttavat ihoa vahvistumaan ja säilyttämään sen luonnollisen hehkun. Sopii kaikille ihotyypeille. 
Käyttöohje: Puhdistus: Pyörittele pieni nokare balmia lämpimällä vedellä kostutetuille kasvoille. Kastele musliiniliina kuumalla vedellä ja poista balmi sen avulla pyörivin liikkein. Tämä myös kevyesti kuorii ihoa. Kosteutus: Levitä pieni nokare balmia kasvovedestä hieman kosteille kasvoille iltaisin. Käytä sellaisenaan tai jatko hoitoa ihotyypillesi sopivalla kosteusvoiteella. Annostele varoen, balmi on riittoisaa.




Naturativ EcoAmpoule1 (sample) on moderni ja energinen kasvoseerumi. Hyaluronihappo tehokosteuttaa kuivaa ihoa ja ruusuvesi ehkäisee ihon punoitusta. Seerumia levitetäään ennen päivä- tai yövoidetta pehmentämän, kiinteyttämään ja hoitamaan ihoa. Sitä voidaan käyttää myös kosteuttavana ja tasoittavana meikin pohjana kasvojen ja kaulan alueelle. Sopii kaikille ihotyypeille.





66°30 on suunniteltu erityisesti miehen iholle raaka-aineita ja pakkausdesignia myöten. 66°30 on selektiivinen hoitolasarja, joista löytyy tehokkuutta vaativallekin iholle. Hoitolatasoinen ranskalaisbrändi on erinomainen joululahjavinkki miehille. Tuotesarja sopii miesten lisäksi erinomaisesti myös etenkin seka- ja rasvoittuvan ihon omaaville naisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti