sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Loppuneita marraskuu 2016



TonyMoly I'm Real Avocado Mask Sheet - Nutritional
Tämä oli ensimäinen liinanaamio, jota olen kokeillut. Samalla kun tilasin Kiss my Boxista varsinaisen beauty boxin, tilasin pari naamiota. Näin talvea kohden ihoni alkaa taas olla todella kuiva, joten valitsin tällaisen ravitsevan naamion.  Mielenkiinnolla avasin pussiin ja yllätyin, kun heti avattuani sieltä pyrki ulos jotain ohuen rasvan oloista. Rohkeasti otin liinanaamion ulos, oli mukavan jämäkän tuntoista ja se oli helppo avata taitoksista.  Kasvoille asettui hyvin, silmille, nenälle ja suulle oli aukot ja reunoihin oli tehty leikkaukset, joten naamion sai todella hyvin ihoa vasten. Naamiossa tuntui mieto tuoksu, mutta ei häiritsevästi. Annoin naamion vaikuttaa n. 20 minuuttia, jonka jälkeen poistin sen ja taputtelin/hieroin loput kasvoille ja kaulalle. Kasvoilla oli hyvin kosteutettu tunne. Jonkin ajan kuluttua aine oli imeytynyt, mutta se jätti kasvoille tahmean tunteen. Yötä vasten tämä ei välttämättä olisi haitannut, mutta tietystikin viikonloppuna kokeilin tätä aamulla! 

Ja tuotteen inci pitää sisällään monenlaista, ensimmäisten joukossa mm. mineraaliöljy, myöhempänä myöskin silikonia näyttää olevan:
Purified water, Glycerin, Butylene Glycol, Mineral Oil, Macadamia Nut Oil, Allantoin, Panthenol, Polysorbate 80, Xanthan Gum, Sorbitan Sesquioleate, Chlorphenesin, Carbomer, Dimethicone, Phenoxyethanol, Tromethamine, Avocado Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Perfume, Apricot Fruit Extract, Caprylyl Glycol, Illicium Verum Fruit Extract, Disodium EDTA, Retinol Palmitate, Thiamine HCl, Rivoflavin, Niacin, Carnitine HCl, Pantothenic Acid, Biotin, Folic Acid, Ascorbic Acid, Tocopherol

Tätä tuotetta tuskin tulee tilattua uudelleen, vaikka mukavan rentouttavaa sitä olikin käyttää. 




Herbina sensitive - hajusteeton hiuskiinne. Ostettu joskus joltain virkamatkalta. Arjen sankareita, joista en oikeastaan osaa sanoa muuta kuin, että ajaa asiansa.





Dermaviduals - Novrithen. Ihonhoitoni peruskiviä. Uusi on jo korkattu. Itse asiassa minulla taitaa olla tällä hetkellä kaksi avattua Novrithenia, ettei vain pääse tulemaan tilannetta, jossa tuote loppuisi. Aiemmin Novrithenista täällä.




Dermaviduals - Hagebuttenkernöl. Viime talvena tämä oli osa ihonhoitorutiiniani. Kesällä en tuotetta tarvinnutkaan ja taas talven tullen tämä tuoksahti siltä, että en enää kasvoilleni tätä halua laittaa. Siispä loput tästä öljystä tuli käytettyä jalkapohjien rasvaamiseen, siinä toimi oikein hyvin.




Sensai 38 -maskara. Tämä oli kuivahtanut ja muuttunut klimppiseksi, oli ollut sen verran kauan auki. Kyseessä tavallinen versio kyseisestä ripsiväristä. Kerran ostin tämän vahingossa, yleensä käytän volumizing-versiota. Tällä saa ihan ok ripset, ei mitenkään erityiset. Mutta pysyvää on, ei tarvitse suttuja miettiä. Ongelmana on se, että tahdon olla vähän liian malttamaton meikinpoistossa ja tästä jää helposti hämähäkinjalkoja ripsiin/silmien alle puhdistuksen jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti