perjantai 30. joulukuuta 2016

Kiss My Box - Marraskuu


Marraskuussa tilasin Kiss My Boxilta kaksi eri boksia. PMS-boksin sisällön esittelinkin jo edellisessä postauksessa, nyt vuorossa tavallinen boksi. Ja tuttuun tapaan kirjoitan tuotteen perään mitä saatekirjeessä olikaan kerrottuna.



Victoria's Secret Endless Love. 
Tuoksutuote, selkeää on, että tämä lähtee kiertoon saman tien.



Kasvojen kuorintatyyny
100% silikonista tehty kasvojen kuolleen ihon, meikin, mustapäiden jne. poistaja. Tyynyssä on rypyläinen silikonipohja, joka toimii tehokkaan kuorintavoiteen tavoin. Hiero kasvojasi tyynyllä sen jälkeen, kun olet pessyt kasvosi vedellä ja levittänyt niille kasvojen puhdistusainetta. Näin epäpuhtaudet ja kuollut iho irtoaa kasvoiltasi. tmän jälkeen pese kasvosi huolellisesti ja levitä niihin kasvovettä.
Tälle tuotteelle on kaksi vaihtoehtoa, joko tämä lähtee kiertoon tai sitten kokeilen, saisiko tästä apurin sivellinten puhdistukseen. Kun tätä kasvoilla käyttää, ei ainakaan itselleni ja minun herkälle iholle tule oloa, että haluaisin tällä hoidella kasvojani.




Payot Gel Dérmaquillant D'Tox 4ml
Raikas kanelia sisältävä vaahtoava puhdistusgeeli seka- ja rasvaiselle iholle. Vähentä liiallista talin eritystä ja tekee ihosta puhtaan raikkaan.




Revlon Uniq One All in One Hair Treatment 9 ml
Uniq One on hoitoaine, josta olet aina haaveillut. Se vaikuttaa hiuksiisi kymmenellä tavalla, mm. se korjaa kuivia ja vahingoittuneita hiuksia, antaa hiuksille kiiltoa ja ehkäisee pörröisyyttä. Suihkuta kosteisiin hiuksiin. Älä huuhtele pois. Muotoile haluamallasi tavalla.




Skin Food Egg White Peel Off Noose Pack
Puhdistava liuska minkä voit vetäistä pois kun on kuivunut. Pääaine on munanvalkuais-uute mikä kuorii ihoa epäpuhtauksilta, supistaa huokosia ja poistaa rasvaisuuden.
Pese kasvoja. Jätä nenän, otsan ja leuan alue märäksi (liuska ei tartu kuivalle iholle). Kuivaa kädet ja vedä muovi pois liuskasta. Asettele ja paina liuska paikoilleen (sileä puoli alaspäin). Jos liuska ei tartu jostain kohdasta, kastele sitä varovasti märällä sormella taputellen. Anna vaikuttaa 10-15 min, kunnes liuska on kuivunut kovaksi. Repäise irti.




 Etude House My Beauty Tool tekoripset.
Lähtee kiertoon, en ole tekoräpsyttimiä itse laittanut koskaan, enkä aio alkaa opettelemaan.



The Face Shop kulmakynä: brown.



TonyMoly ripsentaivutin



Kulmakarvamuotti
Jossain blogissa tällaista näin käytettävän, mutta itsellä kyllä epäilyttää. Taitaa siis lähteä kiertoon kokeilematta. Toki, jos näistä olisi jotain apua kulmakarvanmuotoiluongelmaan...



Rimmel Rita Ora kynsilakka: White Hot Love

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti