maanantai 26. joulukuuta 2016

Kiss My Box - The PMS Box - Marraskuu

Kosmetiikkainnostukseni kulkee kausissa ja nyt on sellainen kausi menossa, että haluttaa kokeilla kaikkea uutta. Siispä tilasin myös tällaisen PMS boxin. Seuraavaksi sisältöä.


TonyMoly Sitruuna Kasvopesu
Vaahtoavalla kasvopesulla on pehmeä ja kermainen koostumus sekä ihana sitruunainen tuoksu. Se antaa iholle puhtaan ja pehmeän tunteet. Kirkastaa ihan jokaisen pesun jälkeen ja voidaan käyttää meikin poistoon.




Payot Gel Dérmaquillant D'Tox 4 ml
Raikas kanelia sisältävä vaahtoava puhdistusgeeli sekä- ja rasvaiselle iholle. Vähentää liiallista talin eritystä ja tekee ihosta puhtaan raikkaan.




The Face Shop Clean Face Spot Clear Intensive Patch
Naamiolappu on tehokas tapa vähentää ihovaurioita. Valmistettu teepuuöljystä ja muista aktiivisista ainesosista. Tämä lappu on hyvä niille, jotka haluavat kohdistaa tiettyjä ongelmakohtia. Suunniteltu toimimaan kaikille ihotyypeille mitkä vaativat korjausta jos on levoton tai akneherkkä iho. 
Sijoita lappu kohdealueelle. Naamiolappu kiinnittyy kuin tarra. Jätä lappu 8-12 tunniksi. Paras aika käyttää on ennen nukkumaanmenoa.




TonyMoly I'm Real Lemon Face Mask
Kasvojen pesun jälkeen laitetaan kasvonaamio ja annetaan vaikuttaa n. 20 minuuttia. Jäljellä oleva seerumi hierotaan kasvoihin. Vaikutukset ovat mm. ihon silminnähtävää kirkastumista, kimmoisuuden lisääntymistä ja kosteutusta.




Missha pesupallo - Menee heti käyttöön!




Rimmel Rita Ora Kynsilakka: Lose Your Lingerie




Varpaiden erotin




Mustapäärauta
Desinfioi rauta aina ennen käyttöä (esim. desinfiointiaine tai kiehuva vesi). Poistaminen tapahtuu asettamalla raudan niin että mustapää on reiän keskellä ja paina kevyesti. Ihomadot irtoavat tehokkaimmin suihkun, saunan, kylvyn tai ihon kuorinnan jälkeen, jolloin ihohuokoset ovat auki ja iho pehmeä. Kasvojen höyrytys avaa ihohuokosia myös erittäin tehokkaasti. Terävällä kärjellä voi tarvittaessa puhkaista valkopään. Muista puhdistaa iho "poiston" jälkeen desifiointiaineella. Mustapäitä poistaessa pitää mustapäät puristaa kokonaan tyhjiksi. Muuten  lopputulsos voi olla entistä tulehtuneempi finni. Vain yksittäisten mustapäiden/finnien poistoon.

Tällaista olen jo pidempään himoiten ajatellut. Vaikka tiedän puristelun olevan huonoksi ihoille, sitä tulee kuitenkin harrastettua. Mustapäänpuristuspäätä ei vielä ole tule kokeiltua, mutta terävällä päällä poistin yhden miliumin (aiemmin olen tähän teräväkärkistä veistä käyttänyt...).



 
Fair Trade Traidcraft Chocolate Chunk cookie - Oli todella herkullinen namipala!




Montezuma's Smooth Milk Chocolate

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti