sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Syksyn Bearel box




Olen nyt innostunut testailemaan uusia tuotteita ja hurahtanut näihin bokseihin! Tässä siis ensimmäinen Bearel boksini. Itse laatikko tuntuu ihanan jämäkältä ja varmaan meneekin jatkokäyttöön. Sitten itse tuotteisiin. Kopioin tekstit, jotka pakkauksen mukana.






MISSHA Skin Essentials Mask (Ginseng & Snail) -liinanaamio todistaa sen, että ruman ulkokuoren alta voi paljastua kultaa! Tässä liinanaamiossa yhdistyvät kolme aasialaisen ihonhoidon super-ainesosaa: ginseng, etanaseerumi ja hyaluronihappo. Liinanaamio lisää ihon elinvoimaisuutta ja auttaa sitä pysymään erinomaisessa kunnossa.
Punainen ginseng-uute sisältää runsaasti iholle tärkeitä antioksidantteja, jotka lisäävät ihon hyvinvointia ja vastustuskykyä. Etanaseerumi edistää ihon uusiutumista ja auttaa korjaamaan ihovaurioita. Hyaluroniihappo lisää kosteutta sitovan kalvon. Tämä ihossa luonnollisesti esiintyvä aine vähenee ikääntymisen myötä, jolloin iho kuivuu helpommin ja menettää joustavuuttaan.
Käyttö: Aseta liinanaamio puhtaille kasvoille ja anna sen vaikuttaa noin 15-20 minuuttia. Ei tarvitse huuhdella pois.





Holika Holika Juicy Mask Sheet Mango - Holika Holikan herkulliselta tuoksuva Mango-liinanaamio antaa elinvoimaa ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Holika Holikan Juicy Mask Sheet Mango -liinanaamio ravitsee, kosteuttaa ja sileyttää kasvojen ihoa. Mango-uute palauttaa ihon elinvoimaisuuden ja jättää sen kauniin säteileväksi. Mango-uutteen sisältämät mineraalit ja vitamiinit (A, C, D) tekevät ihosta puhtaan ja raikkaan.

Käyttö: Kasvojen puhdistusen ja kasvoveden jälkeen levitä liinanaamio kasvoille ja anna sen vaikutta noin 15-20 minuuttia. Poista naamio ja taputtele hellästi kasvoja edistääksesi jäljelle jääneen seerumin imeytymistä ihoon. Ei tarvitse huuhdella pois.




MISSHA Near SKIN pH Balancing Cleansing Foam - Near Skin pH Balancin -puhdistusvaahto puhdistaa kasvot hellävaraisesti ja ihoa ärsyttämttä. Puhdistusvaadon matala pH-arvo (pH 5) auttaa säilyttämään ihon luonnollisen suojan bakteereja vastaan ja pitää sen terveenä. Ihoystävälliset aminohapot puhdistavat kasvot hellävaraisesti. Puhdistusvaahdon sisältämä glyseriini on kasviperäinen ainesosa, joka kosteuttaa ja tekee ihosta pehmeän. Iho tuntuu miellyttävän kosteutetulta puhdistuksen jälkeen. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle.

Käyttö: Levitä puhdistusainetta pyörivin liikkein kostutetuille kasvoille ja huuhtele kasvot. Jos teet kaksoispuhdistuksen, puhdista kasvot ensin kasvojen puhdistusöljyllä ja sen jälkeen pH Balancing Cleansing Foam -puhdistusaineella.




MISSHA Super Aqua Ultra Water-Full Gel Serum - Super Aqua Ultra Water-Full Gel Serum -kasvoseerumi on täsmähoito kasvoille. Seerumi sopii erinomaisesti syksyyn ja talveen antamaan ekstrakosteutusta iholle. Se lupaa syväkoskeuttaa kasvojen ihoa 24 tunnin ajan (kliinisesti testattu).

Ultra Water-Full -seerumin valmistuksessa käytetty Misshan Triplex Aqua System -menetelmä parantaa ihon yleistä terveyttä ja kosteustasapainoa sekä suojaa ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Käyttö: Levitä seerumia kasvoille kasvojen pesun ja kasvoveden/boosterin jälkeen. Lisää seuraavaksi kasvovoide. seerumi saattaa riittää rasvoittuvalle iholle sellaisenaan. 

Tästä tuotteesta ajattelin heti, että otan testiin kun kasvoöljyni ovat nyt päässeet loppumaan. Ainoa, mikä laittaa miettimään testaamista, on se, että tuote sisältää silikonia. Nykyään en ole pitkään aikaan lukenut ihonhoitotuotteideni incejä, mutta tämä johtuu pääasiassa siitä, että olen käyttänyt Dermavidualsin tuotteita niin pitkään, etten ole kokenut tarvetta. Toki työpäivinä tulee käytettyä mm. meikkivoiteita, joiden inciin en ole uskaltanut vilkaistakkaan! Mutta voi siis olla, että laitan tämän tuotteen kiertoon kokeilematta. Katsotaan. 





TONY MOLY Peach Anti-aging Hand Cream - Käsien iho kuivuu huomaamatta syksyn vaihtelevissa keleissä. Sujauta Tony Molyn ihanasti persikalta tuoksuva (ja näyttävä) käsivoide laukkuun, tai pidä se työpöydälläsi muistuttamassa käsien rasvaamisesta.

Käsivoide sisältää persikka-  ja aprikoosi-uutetta, jotka ravitsevat, virkistävät ja kosteuttavat kuivia käsiä. Hedelmäuutteet auttavat myös ehkäisemään ihojuoonteiden muodostumista. Käsivoide sisältää lisäksi ravitsevaa shea-voita, joka kosteuttaa, perhmittää ja suojaa käsien ihoa. Sheavoi on tunnettu anti-age-ominaisuuksistaan, kuten ihosolujen aineenvaihduntaa aktivoivasta vaikutuksesta.

Käyttö: Hiero käsivoidetta käsiin tarvittaessa. 

Tämä paketti on syötävän hyvännäköinen. Itselläni ei tule käsivoiteita käytettyä, joten tämä lähtee todennäköisesti hyvin pian kiertoon kaverille. Saa nähdä, onko hänelle liian makeantuoksuinen.






Edellä esiteltyjen tuotteiden lisäksi mukana oli neljä testeriä sekä söpö huulirasva. Etenkin tuosta aloe-testeristä innostuin, koska harkitsin jo aiemmin sen ostoa. Nyt pääsen kokeilemaan, kuinka toimii, ja vasta sitten tarvitsee päättää, tilaanko täysikokoista tuotetta.

Kaiken kaikkiaan tuotteissa oli melko paljon sellaisia ainesosia, joita olen pyrkinyt välttelemään (mm. hajusteet), joten todennäköisesti tämä boksi jää ainoaksi Bearel-boksikseni. Toki mieli saattaa muuttua tässä matkan varrella. 

Tuotteiden lisäksi mukana oli 10% alekoodi, joka on voimassa marraskuun loppuun. Eli tätä ennen täytyy testata ainakin tuota aloe-tuotetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti