keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Joulukuun Jolie box - Sparkle & Glow!


Ja taas tuttuun tapaan esittelen boxin sisällön ja kirjoitan tänne mitä saatekirjeessä on tuotteista kerrottu. Tämän teen oman muistin virkistämiseksi.




Kure Bazaar -paljettikynsilakka oli viime joulun juhlahitti Joliessa. Kynsilakka sopii käytettäväksi joko yksinään tai värilakan päällä. Kynsilakan koostumuksesta 85% on peräisin luonnosta. Yhdellä kerroksella lakkaa saat aikaan läpikuultavan lopputuloksen ja useammalla kerroksella halutessasi peitävän kimallekerroksen. Kestävimmän lopputuloksen aikaansaamiseksi suosittelemme käyttämään alus- ja päällyslakkaa.



Flow Mansikkamaito -kasvonaamiojauhe heleyttää väsynyttä ja kuivaa ihoa. Puhdistaa hellästi, rauhoittaa, ravitsee, kosteuttaa ja tekee ihosta nuorekkaan ja hehkuvan. Säännöllisesti käytettynä parantaa kosteustasapainoa, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa. Sisältää mineraalipitoista valkoista ja vaaleanpunaista savea, ihoa pehmentävää maitojauhetta, C-vitamiinirikasta mansikkaa sekä ihon sävyä tasoittavaa riisijauhetta. Käyttöohje: Annostele 2 tl naamiojauhetta ja 1 tl vettä, sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä puhtaille kasvoille välttäen silmänympärysihoa, anna vaikuttaa n. 10 min. Huuhtele lämpimällä vedellä. Halutessasi voit käyttää veden asemasta esim. ruusuvettä, lisätä massan sekaan muutaman tipan ihotyypillesi sopivaa kasviöljyä tai eteeristä öljyä sekä yrttejä tai hunajaa.



Alima Pure Highlighter (minikoko) on jauhemainen korostuspuuteri, joka sopii käytettäväksi paikallisesti korostuksiin. Kaunis, luonnollinen hehku sopii esimerkiksi poskipäille, nenänvarteen, kulmaluulle, luomille ja dekoltee-alueelle. Käyttöohje: Käytä paikallisesti haluamiisi kohtiin pieni määrä kerrallaan siveltimen avulla. Kauttaaltaan hehkuvan meikkipohjan aikaansaamiseksi voit myös sekoittaa hyvin pienen määrän korostuspuuteria Aliman mineraalimeikkipuuterin joukkoon. Korostuspuuteri sopii lisäksi käytettäväksi vartalovoiteen joukossa, jolloin saat upeasti hehkuvan voiteen korostamaan esimerkiksi sääriä, dekolteeta ja käsivarsia.



John Masteris Organics Lavender Rosemary -shampoo 30 ml on laventelin ja rosmariinin tuoksuinen, hyvin vaahtoava shampoo. Soveltuu kaikille hiustyypeille. Shampoo pesee hiuspohjan tehokkaasti jättäen hiukset kiiltäviksi ja helpommin käsiteltäviksi. Laventeli normalisoi hiuspohjan toimintaa ja ehkäisee hiusten lähtöä, rosmariini stimuloi luonnollista hiustenkasvua. Soijaproteiini saa hiukset näyttämään paksummilta ja lisää kiiltoa. Shampoo tasapainottaa päänahan luonnollista pH:ta.
Tämä puteli oli auennut boksissa ja noin kolmasosa siitä oli valunut laatikkoon. Sain kuitenkin näppärästi pyyhittyä sotkut tästä ja muista tuotteista enkä ollut yhteyksissä Jolieen.



John Masters Organics Citrus & Neroli Detangler -hoitoaine 30 ml on kevyen koostumuksen omaava hoitoaine, joka kosteuttaa tehokkaasti ja helpottaa takkujen selvittelyssä tekemättä hiuksia raskaiksi. Jättää hiukset kiiltäviksi ja helpoiksi käsitellä. Vehnän aminohapot ja soijaproteiini palauttavat hiuksen luontaisen vahvuuden ja kiillon, neroli ja kookosöljy tuovat kosteutta ja kiiltoa. Sopii kaikille hiuslaaduille, myös värjätyille hiuksille. Ihanteellinen etenkin hennoille ja ohuille hiuksille. Käyttöohje: Levitä pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 1-3 minuuttia ja huuhtele hyvin. Voit käyttää tuotetta myös jätettävänä hoitoaineena: levitä pieni nokare tuotetta hiusten latvoihin, älä huuhtele.



Absolution La Crème du Teint Light 15 ml on täydellinen meikkipohja, joka hoitaa ihoa sekä suojaa auringolta ja ilmansaasteilta. Jättää iholle kevyesti kuultavan pinnan. Sävy light sopii hyvin vaalealle skandinaaviselle iholle. Tamanuöljy rauhoittaa ja korjaa ihoa. Vihreä tee on antioksidanttipommi, joka korjaa vapaiden radikaalien vaurioita ihossa, auttaa ihoa puhdistumaan toksiineista sekä rauhoittaa. Thermus termophilus on merellinen mikro-organismi, joka suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Italianolkikukka vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja vähentää punoitusta kasvoilla ja kirkastaa ihon väriä. Sisältää lisäksi kosteuttavaa jojobaöljyä, ruusunmarjaöljyä, inkivääriuutetta sekä bambun ydintä. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen etenkin rasvoittuvalle ja sekaiholle. Käyttöohje: Levitä ensin tarvittaessa ihotyypillesi sopiva kosteutus. Ota pieni nokare meikkivoidetta ja levitä se ohuelti alue kerrallaan kasvoille joko sormin tai meikkivoidesiveltimen avulla. Kiinnitä meikki tarvittaessa irtopuuterilla. 



Absolution Le Soin Regard (sample) on kevyen kostumuksen omaava Absolutionin palkittu silmänympärysvoide, joka parantaa pintaverekiertoa ja kollageenin tuotantoa kiinteyttäen ja silottaen ohutta silmänympärysihoa. Sisältää turvotusta laskevaa ja tummia silmänalusia häivyttävää vihreää kahvia sekä viilentävää aloe veraa. Mica antaa iholle luonnollista hohdetta kirkastaen silmänympärysihoa. Käyttöohje: Levitä voidetta pieni pumppauksellinen kevyesti taputellen silmänympärysiholle. Turvotusta laskevaa ja viilentävää vaikutusta tehostaaksesi säilytä tuotetta jääkaapissa. Lisätäksesi hehkua voit taputella tuotetta myös kevyesti meikin päälle. Erittäin kuivalle iholle suosittelemme tätä tuotetta päiväkäyttöön, ja yön ajaksi täyteläisempää silmänympärysvoidetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti