sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Tammikuun loppuneet ja lähteneet

Taas aika päivittää, mitä on lähtenyt kiertoon ja loppunut. Mukana on sekä arjen sankareita että uusia tuttavuuksia. 




Alkuun hiustuotteita, jotka ovat olleen lähes päivittäisessä käytössä yhdessä muiden tuotteiden kanssa. Mukana siis Herbinan hiuskiinne, joka on sellainen, mitä ostan hyvin usein uudestaan, koska taitaa olla ainut hajusteeton hiuskiinne meidän lähikaupassa. 

Simin hajusteettomat suolasuihke ja muotoilusuihke. En ole koskaan törmännyt näin tehokkaaseen suolasuihkeeseen! Kun ensimmäisellä käytöllä suihkin samaan tyyliin kuin aikaisempia suolasuihkeita, hiuksista tuli sellaiset, ettei meinannut ilmakiharrin mennä läpi! Sitten kun käyttöön oppi, niin pidän tätä täydellisenä! Koska tarvitsee suihkia vain pieni määrä, tämä on ollut todella riittoisa! Muotoilusuihkeesta en oikeastaan osaa sanoa muuta kuin, että on toimiva.




Deodorantti, jonka laitoin roskikseen varmaankin puolillaan. Joku toi joskus minulle, kun ei löytänyt hajusteetonta vaihtoehtoa ja erittäin voimakas tuoksu, jonka vuoksi olen ainoastaan reissuissa ja hätävarana käyttänyt. Varmaan 2-3 vuotta ollut minulla ja edelleenkin tavaraa löytyi.




Stockmannilla oli viime vuoden puolella alennusessa Bioeffectin tuotteet ja tilasin mm. tällaisen 30 päivän hoitokuurin. Paketin sisällä oli kolme samansisältöistä pipettipulloa. Tuotetta käytettiin 3-4 tippaa kasvoille ja kaulalle aamuin illoin luvaten hienoja tuloksia. Oikeastaan se, mitä voin sanoa on, että iho pysyi normaalina, ei mennyt huonoon kuntoon eikä myöskään hyvään. Joskin tämäkin voi olla saavutus, koska ihollani on tapana kenkkuilla useinkin. Neste oli hajusteetonta ja jätti ihon miellyttävän tuntoiseksi. Tämän päälle meikkivoide oli helppo levittää, vaikkakin jonkin verran pintakuivuutta oli kuurinkin aikana. En kuitenkaan näe itseäni ostamassa tuotetta uudelleen, koska en erityistä eroa ihossani huomannut ja hinta oli melkoinen.




Lumenen Blueberry-sarjan ripsiväri joutui lähes käyttämättömänä roskikseen. Olen aiemminkin tällaisen omistanut, ja täytyy sanoa, että tällä saa hyvännäköiset ripset ja on erittäin pysyvä. Jopa niin pysyvä, että piti kaverilta kysyä, millä tämän saa pois, koska omilla silmämeikinpoistotuotteilla en onnistunut. Juurikin tämän ripsivärin vuoksi olen ostanut Lumenen bifaasisen silmämeikinpoistoaineen, jolla ripsiväri lähtee näppärästi. Syy, miksi tästä luovuin on se, että varmaan jo toisella käyttökerralla mukana tuli sellaisia kuivahtaneita paloja ja klönttejä. Liekö tuote ollut liian pitkään hyllyssä ennen avaamista vaiko oliko sitä jossain vaiheessa joku avannut ennen kuin olin ostanut tämän. Todennäköisesti jatkossakin ostan tätä kun tulee tilanne, että Sensain kolmekasit ovat loppu ja tarvitsen jotain todella hyvin pysyvää.



Sitten kiertoon lähteneisiin, joita viime kuussa oli minun laskujeni mukaan kaksi kappaletta. Joskin nämä kaksi odottavat vielä tuossa eteisessä lähtöään, mutta päätös ja eteiseen siirto on tehty jo viime kuun puolella. Ensimmäinen tuote on Lumenen hyaluroniseerumi. Tuoksu oli lumenemainen, enkä oikein siitä pitänyt. Lisäksi tuntui, että myöskään kasvoni eivät oikein tästä pitäneet. Toinen tuote on deodorantti. Tuoksu oli sitruksinen ja pidin siitä todella paljon. Kerran kädelle laitoin testimielessä, ja tuoksu muuttui hyvin nopeasti eriksi. Mietin, kenelle tämän kiertoon laittaisin, koska uhkasin, että tulen päivittäin nuuskimaan sitä, joka tätä käyttää. Saa nähdä, kuinka sitten käy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti