sunnuntai 26. helmikuuta 2017

LoveLula -box - helmikuu 2017


Ja sitten helmikuun LoveLula-boksin esittely. Nyt en tarkalleen muista, montako näitä tilasin, ehkäpä kolmeksi kuukaudeksi. Muistin siis alun perin, että tilasin vain yhden laatikon kokeeksi, mutta kun näitä tuotteita katsoo, ei harmita yhtään, että tuli vielä tämäkin boksi.



Greenfrog - Botanical Body Wash. Valmistettu luomulaatuisista saippuamarjoista, jotka ovat kasvaneet Himalajalla. Samoja marjoja käytetään Ayurvera-lääketieteessä hoitamaan herkkää ja kuivaa ihoa.



Weleda - Skin Food. Voide hellii ihoa syvältä, suojaa ja korjaa ihoa. Soveltuu eerityisesti talvella ihon suojaamiseen, käytä voidetta käsiin, jalkoihin, vartalolle ja kasvoille.



PHB - Brightening Cleanser. Käsinvalmistettua puhdistustuotetta käytetään ihon syväpuhdistamiseen, meikin poistoon. Tekee ihosta kirkkaamman.



OOH! Oils of Heaven - Marula Oil. Uusi ja saatavilla ainoastaan LoveLulasta. Luonnollinen marulaöljy imeytyy nopeasti ja on täynnä arvokkaita ravinteita, esim. E-  ja C-vitamiineja ja antioksidantteja sekä rasvahappoja.



Madara - Micellar Water. Poistaa meikin ja epäpuhtaudet. Tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Kostuta vanulappu misellivedellä ja pyyhi kasvot, silmät ja huulet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti