sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Helmikuun loppuneet

Lyhyestä virsi kaunis. Tässä kuussa postaukseen pääsee ainoastaan kolme tuotetta, joista yksi ei oikeastaan ole vielä loppu. 



Eilen illalla siis otin testattavaksi nüggin kosteuttavan naamion, joka pitää sisällään mm. kameliaöljyä, spirulinaa ja aloe veraa. Purkki pitää sisällään 10 ml naamiota ja se on tarkoitettu levitettäväksi kerralla. Tästä purkista saikin naamiota kunnollisen kerroksen. Tuoksu oli jollain tapaa karvas ja koostumus geelimäinen. 10 minuutin kuluttua poistin naamion Patykan kostutetulla puhdistusliinalla. Iho jäi hyvin kosteutetun tuntoiseksi, mutta sille jäi jollain tapaa silikoninen tunne. Siis samantyyppinen tunne kuin esim. silikonia sisältävän pohjustustuotteen käytön jälkeen. Kun tarkemmin tutkiskelin, mitä naamio sisältää, siellähän silikoni keikkuikin, jo kolmantena incissä! Isolla alkuun on kirjoitettu, ei sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä, synteettisiä hajusteita eikä värejä. Tientenkään tässä kohdassa ei silikoneista mitään puhuttu. Iho tuntui vielä aamullakin hyvältä ja kosteutetulta. Todennäköisesti en kuitenkaan tätä naamiota enää osta, nimenomaan tuon silikonin vuoksi, itselleni kun on jossain vaiheessa tullut tavaksi vältellä silikonia sisältäviä tuotteita.



Seuraavana taaskin arjen sankari, jota ilman en tulisi toimeen! Ainut ja oikea deodorantti minulle! Luotettava, hajusteeton, suihkutettava.



Viimeismpänä, muttein kuitenkaan vähäisimpänä, First Aid Beautyn Facial Radiance Overnight Mask. Voin sanoa, että en ole koskaan oikein osannut tai halunnut tai viitsinyt käyttää naamioita. Tämä onkin ensimmäinen yönylinaamio, jota olen koskaan kokeillut. Ohjeessa sanotaan, että käytä tarvittaessa tai joka yö. Naamion luvataan kirkastavan ja kosteuttavan. Itse olen tätä lähes joka yö käyttänyt ja olen tykännyt! Kirkastavasta vaikutuksesta en osaa sanoa, mutta kosteuttavan kyllä allekirjoitan täysin. Naamion tuoksu on jollain tapaa kliininen, kyseessähän on hajusteeton tuote. Ainut miinus tässä naamiossa on tunne, joka siitä jää kasvoille. Kasvot jäävät tahmaisiksi ja vaikka naamion levittäisi jo hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoa, kasvojen osuessa tyynyyn tuntuu inhottavan tahmealta. Tästä huolimatta olen käyttänyt naamiota ilolla ja vielä loput purkista käytän. Tunteen vuoksi kuitenkin jää todennäköisesti uudelleen ostamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti