sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Jolie Box - helmikuu 2017


Helmikuun boksin sanotaan olevan talven herkistämän ja pintakuivan ihon pelastaja. Ja tuttuun tapaan kirjailen tuotteiden perään niiden saatesanat.




Evolve Organic Beauty -hyaluronihapposeerumi sisältää 200 mg hyaluronihappoa pulloa kohden. Hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Siksi se on yksi tehkkaimmista ihon kosteuttajista. Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Evolve käyttää kasviperäistä, pienimolekyylipainoista hyaluronihappoa, joka imeytyy syvälle, ja sillä on erittäin tehokas kosteuttamisominaisuus. Se myös lisää kollageenin tuotantoa. Lisäksi luomulaatuinen granaattiomenauute pehmentää ja suojaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen janoiselle, pintakuivalle ja kuivalle iholle. Käyttöohje: Levitä seerumia hieman kasvovedestä kosteille kasvoille aamuin illoin ja jatka hoitoa kosteusvoiteella.
Tämän otan kokeiluun välittömästi. Minullahan oli Lumenen hyaluronia sisältävä seerumi, mutta siinä oli liian voimakas tuoksu, ja jokin muukin siinä potki vastaan. Tänään siis illalla testaukseen tämä tuote!




Iroisie Soin Botanique Lissant on Jolien ikuisia tähtituotteita. Kosteuttava ja silottava päivävoide tarjoaa erinomaisia raaka-aineita kevyessä koostumuksessa janoiselle iholle. Avokadoöljy ravitsee ja korjaa, ruiskaunokki rauhoittaa ja virkistää ja ehkäisee tulehduksia. Merilevät suojaavat ja sitovat kosteutta ihoon. Ohut, nopeasti levittyvä koostumus sopii hyvin myös meikin alle. Iroisie on erityisesti herkälle iholle kehitetty ranskalainen hoitolatason sarja, joka pohjautuu käsin poimittuihin merileviin. Koske merilevät elävät varsin haastavissa ympäristöissä ja kykenevät kehittämään itsellensä suojan kylmyyttä, kuivuutta, hapen puutetta ja UV-säteilyä vastaan, piilee niiden viisaudessa ja voimassa myös erittäin rikas ravinteiden ja mineraalien lähde ihollemme. Merilevät sisältävät hurjasti mineraaleja ja auttavat ihoa pitämään kosteustasapainonsa erittäin tehokkaasti. Iroisie soveltuu erityisen hvyin paitsi herkälle iholle, myös erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Käyttöohje: Levitä voidetta aamuisin kasvoille pieni määrä. Kuivalle iholle suosittelemme voiteen alle seerumia.




Pai Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser on Jolien vuooden 2016 suosituin puhdistustuote: miedon tuoksuinen, hellävarainen puhdistusvoide, joka poistaa hellävaraisesti kaiken meikin ja päivän aikana ihon pintaan kertyneen lian. Kameliaöljyn Omega 3 -rasvahapot yhdessä A-, B- ja E-vitamiinien kanssa palauttavat ihon kosteustasapainon tehden ihosta pehmeän. Damaskonruusuöljy kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Pakkauksessa mukana tuleva musliinipuuvillaliina auttaa meikin poistamisessa sekä kevyesti kuorii ihoa samalla kirkastaen sitä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja rosacea-iholle. Pai Skincare on erityisesti herkälle ja helposti reagoivalle iholle kehitetty englantilainen tuotesarja. Käyttöohje: Levitä puhdistusvoidetta kuiville kasvoille ja hellävaraisesti hieroen auta meikkiä irtoamaan. Kostuta musliiniliina kuumalla vedellä ja pyyhi kasvot liinan avulla huolellisesti. Vahvan tai/ja vedenkestäävän silmämeikin poistamiseen ota erikseen pumppauksellinen puhdistusvoidetta vanulapulle ja pyyhi meikki pois.




Alpaderm -misellivesi sopii kevyeen meikin poistoon herkälle iholle. Miselli- eli puhdistusvesi sopii lisäksi erinomaisesti kaikille ihotyypeille aamupuhdistukseen korvaamaan ihoa helposti kuivattavan vesipesun. Misellivettä voi käyttää myös kasvoveden sijaan viimeistelemään puhdistuksen ja kosteuttamaan ihoa. Alpadermin misellivesi sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja luomulaatuista ruusuvettä. Alpaderm on sveitsiläisten ihotautilääkäreiden atoopikoille kehittämä luonnonkosmetiikkasarja ja sen lempeät tuotteet sopivat loistavasti yleensä lähes kaikille, myös herkälle iholle. Käyttöohje: Kastele vanulappu misellivedellä ja pyyhi kasvot puhdistuksen jälkeen tai poista tuotteella kevyt meikki.




Patyka Lotus & Cotton Quenching Serum on rauhoittava ja kosteuttava herkän ihon SOS-hoito, joka palauttaa ihon luontaisen kosteustasapainon. Seerumin sisältämä antioksidanttipitoinen intianlootus on perinteisesti Kiinalaisessa lääketieteessä käytetty ihon rauhoittaja. Valkoinen puuvilla pehmentää ja ravitsee tuoden helpotusta kiristävälle iholle. Nopeasti imeytyvä koostumus sopii meikin alle. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen herkälle iholle. Patyka Lotus -tuotteet ovat herkän ja pintakuivan ihon hoitoon kehitettyjä erikoistuotteita, jotka ovat saavuttaneet Joliessa suuren suosion. Käyttöohje: Levitä pumppauksellinen seerumia puhtaille kasvoille aamuin illoin. Jatka hoitoa kosteusvoiteella tai käytä seerumia sellaisenaan esimerkiksi kevyenä meikinalustuotteena.




Weledan Manteli -tuotelinja ravitsee ja suojaa herkkää iha. Tuotteiden sisältämä luomulaatuinen manteliöljy ravitsee ja kosteuttaa sekä lievittää ihoärsytystä. Tämä ekologisesti ja kestävästi tuotettu manteliöljy saadaan Weledan omilta viljelmiltä Espanjan Alicantesta. Sarjaan kuuluu kasvotuotteita sekä vartalotuotteita, joista helmikuun box sisältää samplet käsivoiteesta ja hellävaraisesta voidemaisesta suihkugeelistä. Vartalotuotteiden kevyt mantelin tuoksu on peräisin eri mantelilajikkeista eristetyistä eteerisistä öljyistä. Pääraaka-aineena käytetty makeasta mantelista saatava öljy on tuoksutonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti