sunnuntai 26. helmikuuta 2017

LoveLula -box - tammikuu 2017



Olen innostunut uusiin tuotteisiin tutustumisesta ja tämän vuoksi olenkin hurahtanut beauty boxeihin. Viime vuoden puolella tilasin Love Lula -boxin, joka pitää sisällään luonnonskometiikkaa. Muistaakseni tämä on tammikuun boksi. Boksi mukana tuli myös alekoodi merkkeihin, joita boksi sisältää.




Ensimmäisenä BalmBalmin Face balm (and more). Ohjeissa neuvotaan puristamaan pieni määrä sormenpäihin ja hieromaan sormien välissä, jotta muuttuu juoksevaksi. Tarkoitettu alueille, jotka kaipaavat lisää kosteutusta, esim. poskiin, huuliin, käsiin, jalkoihin. Tuoksu on luonnonkosmetiikasta tutuksi tullut, erittäin ruusuinen. Mahdollisesti tätä tulee jalkarasvana käytettyä tai sitten lähtee kiertoon. 



Mukana myös REN:in suojaava päivävoide. Tätä en päässyt tuoksuttelemaan, koska korkin alla on vielä suoja, enkä turhaan halua sitä avata, koska en vielä käyttöön ota.




Shampoota. Tämän otan mukaan ensi viikon reissulleni. On ollutkin jo joillakin reissuilla mukana, mutta juuri nyt ei tule oikein mitään mieleen.




Sitten laidbaren Pack Your Bags - Lighten and Tighten Eye Cream. Paketissa kerrotaan, että tattarivaha ja uskomattomat ainesosat auttavat vähentämään turvotusta ja tummia silmänympäryksiä, sheavoi kosteuttaa ja eyebright (tätä googlettelin, ilmeisesti jonkinlainen yrtti, en kuitenkaan löytänyt suomenkielistä vastinetta sille) auttaa vähentämään punoitusta ja kirkastaa ihoa. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta ja otan testaukseen kunhan nykyinen silmänympärysvoiteeni loppuu.




Viimeisenä Applea & Bearsin Grapefruit & Seaweed Body Silk.  Ihon kosteutukseen, sisältää myös luonnollisia kiinteyttäviä ainesosia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti