perjantai 6. heinäkuuta 2018

Loppuneita keväältä

Edellisestä postauksesta on kulunut tooodella pitkä aika. Tässä välillä olen hurahtanut sukkien kutomiseen ja kosmetiikkakokeilut ja kosmetiikan käytöt ovat jääneet huomattavan paljon vähemmälle. Kaappiin on kuitenkin kertynyt paljon tyhjiä puteleita. En käy niitä kaikkia läpi yhdessä postauksessa vaan otan pompsin kerrallaan epämääräisessä järjestyksessä. Kaikista tuotteista ei varmastikaan ole paljon sanottavaa, koska käytöstä on todella pitkä aika.



Ensin ns. arkisia loppuneita. Pari shampoota on loppunut. Molemmat ovat hajusteettomia ja toimivia. No nothingia ostan kun on tilaisuus. Kun No nothingit loppuvat, ostan kaupasta jotain hajusteetonta shmapoota. Tällä kertaa se on ollut Erisanin shampoo. Pesutuotteista myös John Master Organcsin geranium & grapefruit body wash loppui. Tämä on ollu mukana lähinnä reissukäytössä. Koostumus on mukavan geelimäinen ja tuoksukin hyvä. Usein kun tilaan Joliesta jotain ja tilaus tarvitsee muutaman lisäeuron,  laitan näitä tilaukseen. 
Tykkään Pirkan hajusteettomasta hiuskiinteestä. Se on mielestäni paljon parempi kuin esim. Herbinan hajusteeton. Toki yhdellä reissullani käytin yhtenä iltana Tigin hiuskiinnettä ja se oli aivan eri luokkaa kuin nämä markettituotteet! En ollut osannut ajatellakaan, että hiuskiinne voisi jättää hiuksiin sellaisen tuntuman. Päätin, että nyt täytyy testata vähän laadukkaampia hiuskiinteitä, tosin hajusteettomia on hieman hankala löytää.




Organic shopin organic coffee & sugar body scrub on ollut auki jo todella pitkään. Kotona en tätä ole käyttänyt, koska siinä voimakas tuoksu, mutta lähes aina reissuun lähtiessä tämä on ollut mukana. Tuoksu on ihana, kuin vaniljainen kahvikonvehti! Tämä jää miedosti tuoksumaan iholle kuorinnan jälkeen. Ihana tuote, jota voisin kuvitella joskus ostavani uudelleen.
Guerlainin bifaasinen silmämeikinpoistoaine jätti luomien iholle todella ihanan, hoidetun tuntuman. Ainoa miinus tässä oli, ettei se poistanut kaikkea meikkiä. Tuote on siis tuntumaltaan ihana, mutta tehossa on toivomisen varaa. Lancomen bifaasisen silmämeikinpoistoaineen testeri on ollut reissukäytössä ja auki niin pitkään, että koostumus oli muuttunut. Mielestäni tämä oli hivenen tehokkaampaa kuin Guerlainin silmämeikinpoistoaine, vaikka en koskaan minkäänlaista testiä niiden välillä tehnytkään.




Kaikista tämän kuvan tuotteista on kirjoita mitään, koska en oikein muista mitään...
L'atelier des Délicesin kosteuttavasta naamiosta pidin. Tämän käytin jo talvella enkä muista tarkemmin tästä mitään kertoa. 
Viime talven lempiputsari oli ehdottomasti 100% Puren Blood Orange Cleansing Balm, josta enemmän täällä. Oli ehdottomasti pintakuivan talvi-ihon pelastaja ja tätä ostan varmasti ensi talvenakin! Nyt kesällä menen kaapista löytyvillä kevyemmillä tuotteilla.
Lumenen True Mystic Volume maskara oli todella mieluinen ripsiväri. Sai aikaan tuuheaa jälkeä, oli helposti levitettävä, pysyi ja lähti myöskin puhdistusaineella ilman ongelmia. Jos joskus on se tilanne, että kaapista loppuu testattavat ripsivärit, niin tätä voisin ehdottomasti ostaa!
Burt's Beesin huulituotteesta pidin todella paljon, mutta se oli käynyt jo todella vanhaksi ja jouduin luopumaan niistä. Tämä oli aina käsilaukussani mukana. Antoi hyvin huulille väriä, mutta tätä voi kuitenkin hyvin laittaa ilman peiliäkin. Tuoksu ja huulituntuma olivat hyvin eukalyptuksisia eikä tuote kuivattanut huulia. Valitettavasti heitin tämän kuvaamisen jälkeen, joten en tiedä, mikä tämän väri oli. Voisin hyvin kuvitella ostavani uudelleen.




Patykan kasvojenpuhdistusliina on ehdoton luottopuhdistuvälineeni! Valitettavasti tätä ei enää valmisteta, joten varmaankin lähitulevaisuudessa minun pitää etsiä uusi tuote tämän tilalle. Kuvana tämä on koppura "haamu", mutta kostutettuna ihanan pehmeä ja raapimaton, josta ei tule laisinkaan kuorivaa efektiä. Kaiken kaikkaian täydellinen puhdistusliina minun herkälle atoopikon iholleni! Onneksi kaapista löytyy vielä kaksi liinaa. Tämä yksilö on muuttunut likaisennäköiseksi ja tummaksi Omoroviczan mustan putsarin vuoksi.
Konjakkisientä en käyttänyt varaan kuin kerran. Se tuntuu turhan raa'alta iholle.




Hyllyiltä löytyi kolme käytettyä testeriä.
Patykan Neroli Face Creamin käytin tällä viikolla. Tuote tuoksui, mutta ei häiritsevästi ja hetken kuluttua tuoksua ei enää huomannut. Koostumus oli ihana! Se imeytyi ihanasti eikä jäänyt kiiltelemään. Tämäkin on sellainen, jota voisin joskus ostaa, ellei kaapista löytyisi paljon testattavaa ja muitakin ihania tuotteita.
Naturativin Serum ecoAmpuole 1 tuoksuu erittäin kukkaiselta. Oikein muuta en tästä muista.
Pain seerumia minulla on joskus ollut täysi pakkaus. Tuoksu on pistävä, mutta muuta moitittavaa ei tuotteessa ole.


Tässä pieni raapaisu kevään ja alkukesän aikana loppuneista tuotteista. Yritän nyt aktivoitua blogin suhteen, mutta katsotaan kuinka käy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti