tiistai 1. toukokuuta 2018

Loppuneet ja lähteneet - maaliskuu 2018


Maaliskuun loppuneiden postaus viipyi kuukauden, mutta nyt kuitenkin saan sen tehtyä. Loppuneet on kerätty vanhaan Clarinsin meikkilaukkuun. Olen saanut tämän meikkilaukun yläasteella samalla, kun ostin ensimmäiset kosmetiikkatuotteeni. Äitini käytti minua akneongelmani kanssa naapurikunnassa kosmetologilla, joka edelleenkin on se henkilö, jonka luona käyn mm. kasvohoidossa. Meikkilaukku on nähnyt monenlaisia reissuja ja viimeiset pari vuotta sen on kulkenut mukana vaikka vetoketju on ollut rikki. Nyt kuitenkin päätin, että luovun tästä, koska Cultin goodiebagista tuli uusi meikkilaukku. Vanha laukku on kyllä hyvinpalvellut. Sitten varsinaisiin loppuneisiin tuotteisiin.




Loppuneissa vartaloluotteissa on sekä luottotuotteita että muutama muukin.
TripleDryn dödö on loppunut ja uusi on luonnollisesti kaapissa odottamassa. Tämä on todellinen luottotuote ja ollut jo vuosia käytössä enkä ilman tätä dödöä pärjäisi.
Flow-kosmetiikan sheavoi loppui maaliskuussa. Alkupaketin käytin muksujen rasvaamiseen. Kun alkoi olla vähissä, meni muksun huoneeseen ja oli käytössä lähinnä huulirasvana. Uusi puteli on jo musulla käytössä.
La Roche-Posayn Lipikar Baume AP+ tuli jostain testerikokoisena. Oikein mukava perusvoide, joka passaa sekä minulle että muksulle. Tätä tullut käytettyä sekä omalle iholle että lapsiin.
Estelle & Thildin Fresh Water Lily Body Wash on tullut aikaa sitten Jolie boxista. Tämä on ollut reissuilla mukana mutta loppuun sain käytettyä kotioloissa. Alkuun en pitänyt tämän todella juoksevasta koostumuksesta, mutta käytön myötä opin jopa pitämään siitä (joskin ehkä sen takia, että tuotetta kului enemmän ja olin jo pitkään odottanut tämän loppumista). Tuoksu oli hyvin karkkimainen, sen vuoksi en tätä ostaisi uudelleen.
Sain Crabtree & Evelynin Gardeners ultra-moisturising hand therapy:n ystävältäni noin vuosi sitten. Siitä enemmän täällä. Tuoksusta tykkäsin paljon, mutta se oli hyvin voimakas. Tämä oli myöskin hyvin kosteuttava iholle, mutta ei kuitenkaan jättänyt tahmaista tunnetta. Jos lähipiirissäni ei olisi hajusteyliherkkiä, ostaisin tätä varmasti uuden tuubin! Jos joskus törmään tähän, todennäköisesti ostan ja otan reissukäyttöön.




Loppuneissa kasvotuotteissa on yksi pitkän linjan puurtaja ja loput uusia tuttavuuksia.
Dermavidualsin puhdistusmaito on siis se pitkän linjan puurtaja. Aivan ihana puhdistustuote, ei kuivata laisinkaan, mutta puhdistaa kuitenkin. Yleensä poistan tämän Patykan kostealla puhdistusliinalla. Ja kuten aiemmin postauksessa vilahtanut dödö, myös tämäkin tuote on sellainen, että kaapissa odottaa aina uusi puteli.
Alpaderm -misellivesi tuli viime vuonna Jolie boxissa. Meikinpoistotehosta en osaa sanoa mitään, koska tämä on ollut käytössä ainoastaan putsarina meikittömälle iholle. Tuoksu oli hyvin kukkainen, en pitänyt siitä. Muuten en osaa sanoa tästä oikein mitään.
En muista, mistä olen saanut  BalmBalmin Neroli Floral Water Hydrosolin, mutta se on vilahtanut blogissa aiemmin täällä. Suihkeen koostumus oli ihana. Tuoksu oli melko vahva, mutta ajan kanssa opin pitämään siitä.
Ren Evercalm Global Protection Day Cream oli mukava testerikokoinen päivävoide. En tarkemmin muista mitä siitä tykkäsin, koska käytöstä on niin pitkä aika...
Patykan Intensive Moisturasing Mask oli käytössäni lähinnä yönaamiona. Tehosta en tarkemmin osaa sanoa, mutta ihan mukava tätä oli käyttää. Tuoksu jollain tapaa patykamainen. Jos alessa sattuu eteen, voisin otaa uuden.




Meikkituotteista loppui ainoastaan yksi: Korresin Twist Eyeshadow, väriä ei valitettavasti tässä tuotteessa näy. Minun meikkaushistorian (joka ei kovin monia vuosia vielä ole) aikana tämä on ensimmäinen loppuun asti käytetty luomiväri! Tykkäsin tosi paljon, tätä saattoi käyttää jopa ilman silmämeikinpohjustustuotetta. Ja tämän lisäksi ei ollut pakko laittaa muuta luomiväriä jos ei halunnut! Jos aikaa oli, häivytin ruskealla luomivärillä reunat ja saatoin sisäkulmaan lisätä jotain vaaleampaa ja ulkoreunaan tummepaa. Mutta usein reissussa oli mukana ainoastaan tämä. Tämä siis oli todella tykätty tuote ja ihan harmittaa, että tämä loppui! Muutamaa erimerkkistä vastaavalla tavalla toimivaa tuotetta olen kokeillut, mutta mistään niistä en ole ollu toikrein vakuuttunut, joten ehkä täytyy investoida jossain vaiheessa uudelleen...
Lumenen Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum lähtee roskikseen. On ollut pitkään auki, eikä tullut käytettyä. Tuoksu oli voimakas ja ihoni ei muutenkaan tästä pitänyt.
Absolutionin La Crème du Teint sävyssä light oli kovassa käytössä puolitoista vuotta sitten. Jotenkin tämä unohtui kaapin kätköihin ja loppu jäikin käyttämättä. Kevyt meikkivoide, joka oli helppo levittää myös ilman peiliä. Peitti punoitukset hyvin. Tuoksu kuitenkin oli melko voimakas. Olin ajatellut, etten uutta tällaista osta, mutta jonkun tilauksen kylkiäisinä tuli samanlainen ja otin sen saman tien käyttöön. Taas tykkäsin tästä; "huoleton meikkivoide".




Maaliskuussa tuli käytettyä ainoastaan kolme testeriä! Ja voin sanoa, että oikein paljon näistä en enää muista. 
Näistä tuotteista vaikutuksen teki Terre d'Oc Oriental Fig Anti-ageing Face Cream. Tuoksu oli kuin jostain lapsuuden karkista, mahdollisesti niistä "karkkikaulakoruista", joista haukattiin aina palanen. Koostumus oli mukavan täyteläistä, mutta kuitenkin hyvinimeytyvää. Vaikutelma oli niin myönteinen, että tilasin täysikokoisen putelin tätä.
Dr. Hauschkan  jääruohovoiteesta jäi mieleen, että ainakin muksuni tästä tykkäsi. Tuoksua oli kuitenkin sen verran, ettei tätä todennäköisesti tule ostettua uudelleen. 
Charlotte Tilburyn kosteuttava voide lähtee kiertoon yhden testikerran jälkeen. Tuoksu oli melkoisen voimakas, samanlainen kuin Alpha-H:n eräässä voiteessa.


Tässä postaus maaliskuun loppuneista tuotteista. Mukana oli siis vanhoja luottotuotteita sekä uusia tuttavuuksia. Uusista käyttöön tullut Terre d'Oc:n voide, josta varmastikin vielä postauksia tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti