sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Pure Natural Box - Edition 12 - June 2018


Postipaketti on odottanut avaamista ties kuinka kauan. Luulin siinä olevan jotain aivan muuta, koska en edes muista, että olisin tilannut tätä boksia! Selkeästi kuitenkin olen. Tuttuun tapaan käydään läpi boksissa olevat tuotteet.



Bodhi & Birch Lemon Water Hydrosol Tonic 50 ml on juuri tätä boksia varten valmstettu. Sen kerrotaan olevan rauhoittava ja viristävä. Tuoksussa on mukana mm. sitruunaa ja nerolia. 



Optiat Nourishing Hemp Face Mask 30 g on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle. Sisältää mm. hampun kuorta ja Rhassoul savea.




Optiat Mouthwatering Mandarin Coffee Body Scrub 220 g sisältää mm. Lontoolaisista kahviloista ja ravintoloista noudettuja käytettyjä kahvinporoja ja mandariinin eteeristä öljyä. Kahvinporot toimivat luonnollisina kuorivina osina samalla kun kofeiini stimuloi vereniertoa. Manteliöljy ja karitevoi kosteuttavat ihoa.
Edellinen vartalokuorinta loppuikin keväällä, joten tämä menee ehdottomasti testiin!




Pura Cosmetics Pina Colada Lip Scrub 24 g hierotaan hellästi huulille. En ole koskaan aiemmin omistanut huultenkuorintatuotetta, saa nähdä, tuleeko tätä käytettyä.




Balmkind Alpine rose and Lysine Lip Balm 10 ml kerrotaan olevan täyteläinen ja ihoystävällinen luksushuulirasva. Se sisältää mm. antioksidanttipitoista alppiruusua ja rauhoittavaa lakritsinjuurta. Voidaan käyttää sekä huulipunan alla että päällä.




Indigenous Beauty Natural Deoderant Cream - 5 ml sample
Ensimmäisenä ainesosana näyttäisi olevan ruokasooda, eli todennäköisesti iho ei tätä kestä. Mutta varmaan tulee testattua kuitenkin.


Kuten aikaisemmin sanoin, boksi oli melkoinen yllätys! Tuoksu tässä on erittäin voimakas, en ole oikein saanut selville, että mikä tuotteista on tämän tuoksun/hajun takana. Tuntuu niin voimakkaalta, että nenää vähän kirveltää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti