lauantai 3. maaliskuuta 2018

Reissun kosmetiikkaa 6 - työmatka

Tämä työmatka ei ollutkaan metsän keskelle niin kuin muutamat aiemmat reissut. Siiitä huolimatta tämäkin reissu meni kohtuullisen kevyellä meikillä, joskin sitä oli mukana. Nyt sitten mukana olleen kosmetiikan pariin.




Shampoot ja hoitoaineet sekä suihkusaipput tulivat hotellin puolesta, joten niistä ei kuvia ole. Hiustenmuotoilutuotteista käytössä kaksi vanhaa tuttua sekä yksi uusi tuttavuus. 
Kosteisiin hiuksiin suihkin No Nothingin Very Sensitive Multispray, joka on kätevä muotoilutuote. Suihkepullosta tulee ja korvaa muotovaahdon. En edes muista monesko pullo tätä on menossa, koska tämä on tuote, jota ostan aina lisää.
Hiuspuuterina uusi tuttavuus, Kevin Murphyn Powder puff. Nimestä tulee hauskasti mieleen power puff girls. Suuaukko, josta puuteri tulee on hauskasti muotoiltu hymynaamaksi. Toimiva tuote, koostumus sopiva, ettei leijaile ilmastoinnin mukana, mutta ei kuitenkaan ole liian suurtakaan puuteria.
Hiuskiinteenä tuttuun tapaan Pirkka hajusteeton hiuskiinne. Toimiva päivittäistavarakaupasta saatava.





Tässä tuotteet, jotka kotonakin ovat olleet käytössä kasvojenhoidossa. 
Kasvojenpuhdistustuotteena 100% Pure Blood Orange Cleansing Balm. Tästä tuli hyvin nopeasti oston jälkeen ehdoto suosikkituote talveen. Tuoksultaan muistuttaa hieman Akamutin appelsiinipuhdistusvoidetta sekä Emma Hardien Amazing Facea, mutta tässä tuoksu on miedompi. Koostumus on melko rasvainen ja poistankin tämän aina Patykan liinalla (tai tällä reissulla Omoroviczan puhdistusliinalla). Jättää ihon ihanan kosteutetuksi eikä natisevan tuntoiseksi. Lisäksi tällä tuotteella lähtee myös silmämeikit paremmin kuin aiemmilla kasvojenpuhdistustuotteilla, jotka oli tarkoitettu myös meikinpuhdistukseen. Talven tulle tämä on ollut oikea pelastus pintakuivalle iholleni ja ainakin tällä hetkellä olen sitä mieltä, että tätä tulee tilattua lisää viimeistään seuraavana talvena.
Puhdistuksen jälkeen kasvovetenä BalmBalmin Neroli Floral Water Hydrosol. Suihkeen koostumus on täydellinen. Se on sopivan hienojakoinen. Alkuun tuoksu tuntui liian voimakkaalta ja epämiellyttävältä, mutta opin pitämään siitä käytön myötä. 
Kasvovoiteina oli Renin Global Protection Day Cream ja Revitalising Night Cream. Nämä testerikokoiset tuotteet ovat tullee joskus jotain, en enää muista mistä. Pidän molemmista tuotteista.
Weledan Almond Soothing Facial Oil on mukavan ohut öljy. Päiväkäyttöönkin sopiva, koska imeytyy mukavasti eikä jätä ihon pintaa liian öljyisen tuntoiseksi. Tuoksu mantelinen. 





Muita kasvotuotteita oli mukana testerikokoisina. Patykalta useita eri tuotteita. Tykkäsin Youthful Lift Eye Cream -silmävoiteesta. Täytyy sanoa, että tämä oli mukavampi silmänympärystuote kuin tällä hetkellä käytössä olevat. Kuitenkin, kun silmänympärysvoiteita miettii, tulee ikävä Laidbaren Pack Your Bags -voidetta. Double Action Smoothing Scrub oli hellävaraisen oloinen kasvojenkuorintatuote. Oikein muuta näin kertakokeilulta ei voi sanoa. Seerumi ja naamio olivat myöskin ihan mukavia tuotteita. Anti-Pollution Hydra-Defence Mistissä oli todella voimakas tuoksu eikä tätä ensimmäisen kerran jälkeen tehnyt mieli suihkia kasvoille. Tämän jälkeen käyttö menikin selkeän väärinkäytön puolelle; päivän jälkeen freesasin tällä kainalot.
Dödönä tuttuun tapaan luottotuote TripleDry ja hammastahnana tällä kertaa Pirkkaa.





Silmämeikinpohjustustuotteena Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, joka on käytännössä ainoa silmämeikinpohjustaja, joka pitää silmämeikit paikallaan. 
MAC:n paletin väreistä ei oikein tässä kuvassa saa selvää. Käytännössä tästä paletista käytössä oli väri Omega, jota käytin sekä kulmissa, että yhtenä päivänä yläluomella.
Muina päivinä silmämeikki Guerlainin Les Sables -paletilla. Tässä täydelliset värit luonnolliseen meikkiin ja tarvittaessa saa tehtyä vahvemmankin, tokikaan ei värikästä. :)
Ripsivärinä Lumenen True Mystic Volume, joka alkaa olla tiensä päässä, sen verran pitkään ollut jo auki. Toimiva ripsiväri, jota voisin kuvitella ostavani uudelleen.
Siveltiminä MAC, Sigma ja Duroy. Etenkin MAC ja Sigma ovat olleet suosikkeja siveltinrintamalla jo pitkään.





Kasvotuotteista meikkivoiteena Sensai Fluid Finish sävyssä natural beige. Tämä ollut jo kohtuullisen pitkään auki ja pitäisi tilata uusi samanlainen. Eli selkeästi olen tästä meikkivoiteesta pitänyt. Tällä reissulla levitin meikkivoiteenMAC 159 -siveltimellä. Kotona levitystapa vaihtelee, jos on todella kiire, menee sormilla, toisinaan taas joko siveltimellä tai beautyblenderillä.
NYX Wonderstick on ehdoton suosikkini kasvojen varjostustuotteista. Puikosta on helppo vetää varjot paikalleen ja häivyttää nämä joko sormilla tai siveltimellä/beautyblenderillä.
Poskipunana The Balm Frat Boy, joka on erittäin runsaspigmenttinen pinkki. Levittäminen MAC 163.


Tällaisia tuotteita tällä kertaa mukana. Saa nähdä, mitä seuraavalle reissulle lähtee. Josko välillä taas jotain värikkäämpääkin luomiväriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti