sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Loppuneet - NUXE: Eau Démaquillante Micellaire

Eli sitten ensimmäistä kertaa loppuneisiin tuotteisiin. Minulta loppuu sen verran harvoin tuotteita, että en kerää niitä isompaan pompsiin vaan teen tekstin sitä mukaa kun on loppunut. Etenkin, jos en ole tuotteesta aikaisemmin mitään kirjoittanut. Jos tuote on sellainen, josta olen jo aiemmin kirjoittanut, saatan säätää isompaan pompsiin.



Kyseessä on siis elämäni ensimmäinen misellivesi. Tilasin tämän ulkomailta (en muista, oliko beautybaysta vaiko lookfantasticista). Tilaamisesta on aikaa jo pidempään ja tuote loppui vasta nyt, koska tämä se tuntui vain kestävän ja kestävän, johtuen tietysti siitä, etten tästä pitänyt kovinkaan, ja sen vuoksi tähän ei tullut tartuttua.

Ensin tietoa erään myyjän (YA) sivuilta:
Misellivesi kasvo-, silmä- ja huulimeikin poistoon. Helppo, nopea ja tehokas tapa poistaa meikki ja puhdistaa iho yhdellä tuotteella. Ruusuvesi, allantoiini ja kasviglyseriini pehmittävät ihoa, kookosjohdannainen puhdistaa sekä hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle. 97 % raaka-aineista on luonnosta peräisin.


Ja sitten inci:
Aqua, Rosa damascena flower water, parfum, benzyl alcohol, capryloyl glycine, citric acid, coco-glucoside, sodium hydroxide, allantoin, caprylyl/capryl glucoside, tetrasodium EDTA, dehydroacetic acid, sodium hyaluronate, linalool (N2305/A).


Oma arvio:

Ensimmäinen asia, joka tämän tuotteen kohdalla tökki vastaan oli haju, tai siis kauniimmin sanottuna tuoksu. Suurin syy tuoksun häiritsevyyteen on luullakseni se, että olen viimeisten vuosien aikana käyttänyt lähes täysin hajusteettomia tuotteita ja sitä tämä ei todellakaan ole. Jo incistä näkee, että tämä misellivesi sisältää hajusteita. Itse en tuoksusta pitänyt, vaan ennemminkin siitä tuli asia, jota opin kerta kerralta inhoamaan enemmän ja enemmän.

Puhdistustehosta en myöskään ollut kovinkaan vakuuttunut. Tätä tuli käytettyä laiskoina iltoina, kun en jaksanut pestä kasvoja normaalilla rutiinillani. Tuolloin kasvojenpuhdistus meni siten, että miselliveteen kostutetulla vanulapulla/vanulapuilla pyyhin kasvot kauttaaltaan ja tällä tavalla poistin myöskin silmämeikin. Etenkin silmämeikin kohdalla teho oli mielestäni melko vaatimaton. 

Ihotuntuma tuotteen käytön jälkeen olisi ollut toivomisen varaa. Käytön jälkeen ei tullut ikävää kiristävää tunnetta, jonka jälkeen kasvot huutaisivat lisää kosteutta. Mutta puuttumaan puhdistettu olo. En osaa selittää, mistä tämä johtuu, koska muidenkaan puhdistustuotteitteni kanssa ei tuota kiristävää oloa tule. Jotenkin tämän miselliveden jälkeen kasvoille jäi jollain tavalla likainen olo ja kasvovettä oli käytettävä, vaikka olisi kuinka kovasti väsyttänyt. Toisaaltahan tämä oli hyvä, koska noina laiskoina iltoina kasvoveden käyttö olisi muuten saattanut jäädä.

Toista kertaa en kyseistä misellivettä osta, vaan siirryn kokeilemaan jotain muuta tuotetta. En ole mikään misellivesien suurkuluttaja, mutta kuitenkin pullo jotain näppärää puhdistustuotetta on hyvä olla hyllyssä odottamassa, juurikin näitä iltoja varten, jolloin laiskottaa tehdä mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti