sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Loppuneita lokakuu 2016


Sitten ensimmäiseen useamman tuotteen loppuneita-postaukseen. Minulta loppuu kohtuullisen harvoin mitään tuotteita ja tässäkin loppuneet ovat joko arkisia joka-päivän-tuotteita tai sitten testereitä.



Ensimmäisenä pesuhuoneen arkiset loppuneet, joista haluan nostaa yhden enemmälti esiin.

Erisan hoitava nestesaippua on hajusteeton perussaippua, siitä ei oikeastaan ole sen enempää sanottavaa. Tätä on usein käytössä käsienpesupaikalla, toisinaan myös suihkussa. Itse en tätä suihkukäytössä ole juurikaan käyttänyt, vaan tässä postauskessa myöhemmin esiteltävää tuotetta.

LV shampoo herkälle iholle on myöskin arkipäivän puurtaja. Tämä on sellainen ostos, jonka olen tehnyt kun shampoo on loppunut eikä ole ollut käyntiä missään isomassa paikassa.

La Roshe-Posayn Lipikar Syndet suihkuvoide  on tuote, jota minulla on heti uusi odottamassa. Merkkiin tutustuin vähän vahingossa yhden kaverini luona. Huomasin merkin hajusteettomaksi ja heti tilaamaan itselleni. Selailin tuotesarjaa enemmänkin, sieltä löytyi monenlaiselle iholle suunnattuja tuotteita ja tämän erityisesti atoopikoille suunnatun suihkuvoiteen tilaisin itselleni. Tuotteessa on samantyyppinen tuoksu kuin monissa muissakin hajusteettomissa tuotteissa. Tämä vaahtoaa maltillisesti eikä tee ihosta liian kuivan tuntoista. Juuri minun kuivalle iholle sopiva tuote, jota voisin hyvin kuvitella käyttäväni myös lapsille. Eli tästä tuli kertaheitolla yksi suosikeistani!



Tämä testeri tuli jonkun lehden mukana. Levitin kasvoille, jotka imaisivat tuotteen heti, ei jäänyt rasvaista tunnetta. Mutta saman tien huomasin, että tässä on niin voimakas tuoksu, ettei tunnu hyvältä. Hyvin pian jouduinkin pesemään kasvot uudelleen ja laittamaan normaalia hajusteetonta rasvaa. Kertakokeilun jälkeen tämä lensi roskakoriin.



Viimeinen tuote tuli Jolie boksissa. Kyseessä on Dr. Hauschkan yöseerumin 2,5 ml:n testeri. Tähän tartuin, kun unohdin normaalin yövoiteeni reissuun. Kun tutkailin tätä, jäin heti miettimään, että joskus aikanaan kun käytin Dr. Hauschkan tuotteita, yöski laitettiin ainoastaan todella kevyesti jotain, vai laitettiinkohan ollenkaan...? Noh, ensimmäisenä iltana puhdistin kasvoni normaalisti ja kosteutukseksi ainoastaan tämä seerumi (kaikki muut tuotteet olivat jääneet reissuun tai olivat muuten vain huassa). Seerumissa on vanhastaan tuttu dr-hauschkamainen tuoksu, joka tuntui alkuun melko voimakkaalta, mutta hyvin pian sen unohti tai sitten se haihtui. Koostumukseltaan seerumi on hieman geelimäistä. Seerumi imeytyi hyvin eikä jättänyt kasvoja rasvaisen/limaisen tuntuisiksi. Neljänä muuna yönä käytin tätä seerumia hoitavan kasvoveden päälle ja seerumin päälle edelleen normaalia yövoidettani Dermavidualsin Novrithenia. Aamulla kasvoilla oli mukava tunne, ei mitenkään liian rasvainen, mutta kuitenkin kosteutettu tunne. Tätä tuotetta voisin kuvitella ostavani lisääkin, mutta katsotaan nyt.

Nyt kun kävin surffailemassa Dr. Hauschkan nettisivuilla ja muistelin oikein, yöksi ei paljon tuotteita käytetä. Yöseerumin kohdalla oli seuraavanlaista tietoa:

Dr. Hauschka rasvaton yöhoito antaa ihosolujen hengittää vapaasti ja aktivoi ihon luonnollisia uusiutumisprosesseja. Yöseerumi on iltaisin käytettävä perusihonhoitotuote. Se auttaa ihoa uusiutumaan ja löytämään jälleen oman luonnollisen kosteustasapainonsa.
Omenan kukan ja hedelmän tuoksuva yhdistelmä tukee ihon rytmiä ja viipyy kanssasi aamuun asti. Tuotteen ihoa vahvistavaa koostumusta on täydennetty taikapähkinäuutteella. Yöseerumi sopii kaikille ihon kunnoille ja saa ihon näyttämään aamuisin heleän raikkaalta.
Ihon kunto
Jokaiselle ihon kunnolle.

Käyttö

Levitä iltaisin puhdistuksen ja vahvistuksen jälkeen hieman Yöseerumia ohuelti kasvoille, kaulalle ja tarvittaessa myös dekolteelle. Aamuiseen ihonhoitoon suosittelemme Dr. Hauschka päivähoitotuotteita


Tässä siis viimeisen kuukauden aikana loppuneet tuotteet.
La Roche-Posayn Lipikar Syndet suihkuvoide jää pysyvään käyttöön ja Dr. Hauschkan yöseerumin ostoa harkitsen myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti