lauantai 24. syyskuuta 2016

Syyskuun Jolie box




Alkukuusta elämäni ensimmäinen Jolie box saapui! Olen ollut niin kiireisenä, että ehdin vasta tänään tutustumaan boksin sisältöön. Alla kuva sisällöstä sekä saatekirjeen tekstit tuotteista. Toimivat itselleni sitten myöhemmin muistinvirkistyksenä.








Iroisie Geleé Douceur Dérmaquillante on yksi Jolien valikoiman tunnetuimmista puhdistustuotteista. Miedon tuoksuinen, alkoholiton puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Poistaa ihoa kuivattamatta kaiken meikin, myös silmämeikin. Misellikoostumus, jonka ansiosta tuotetta ei ole pakko huuhtoa pois vedellä. Hellävarainen koostumus säilyttää ihon oman pH-tasapainon. Sisältää papaijaa, joka uudistaa ihoa. Sitruuna supistaa ihohuokosia ja on antiseptinen. Merilevä puhdistaa, suojaa ja kosteuttaa. Käyttöohje: Pyörittele herneen kokoinen määrä geeliä joko kuiville tai kosteille kasvoille, voit poistaa tuotteella myös silmämeikin. Huuhtele pois vedellä tai käytä kokonaan ilman vettä ja pyyhi tuote pois vanulla tai kasvoliinalla.




Couleur Caramelin kasvovesi sisältää mietoja hedelmähappoja ja on todellinen kirkastuspommi samealle iholle. Raikastavaan ja rauhoittavaan appelsiinipohjaan on lisätty yhtä kasvikunnan tehokkainta ihon kosteuttajaa, glyseriiniä. Luonnolliset hedelmähapot (omenahappo, viinihappo, glykolihappo) raikastavat ja kirkastavat kasvojen ihoa säännöllisessä käytössä. Alkoholiton tuote ei kuivata ihoa vaan jättää sen pehmeäksi, miellyttäväksi ja kosteutetuksi. Mikäli löydät tästä kasvovedestä uuden suosikin, voit hankkia jatkossa L'atélier des Délicesin Vitamin Rich Tonerin, joka on täysin vastaava tuote.





Alima Pure Nautral Defiinition Brow Pencil on uusi, pigmenttiriaks ja pehmeästi liukuva kulmakynä. Kynä sopii tarkkana työskentelyyn, mutta jälki on helppo pehmentää ja häivyttää. Kynä sopii loistavasti mys silmänrajaukseen. Pysyvä koostumus kestää koko päivän. Medium on neutraali, keskiruskea sävy, joka on varma valinta useimmille.


Arnica Sports Shower Gel 20 ml on raikas suihkugeeli, joka puhdistaa kuivattamatta ihoa. Säilyttää ihon kosteuden samalla kun se muodostaa pehmeän vaahdon. Raikkaalla rosmariinin ja laventelin tuoksulla on tasapainottava vaikutus. Sopii erittäin hyvin urheilijoille fyysisen treenin jälkeen.


Dr. Hauschka Yöseerumi 2,5 ml on rasvaton yöhoito, joka antaa ihosolujen hengittää vapaasti ja aktivoi ihon luonnollisia uusiutumisprosesseja. Yöseerumi on iltaisin käytettävä perusihonhoitotuote. Se auttaa ihoa uusiutumaan ja löytämään jälleen oman luonnollisen kosteustasapainonsa. Omenan kukan ja hedelmän tuoksuva yhdistelmä tukee ihon rytmiä. Tuotteen ihoa vahvistavaa koostumusta on täydennetty taikapähkinäuutteella. Yöseerumi sopii kaikenkuntoisille ihoille ja saa ihon näyttämään aamuisin heleän raikkaalta. Levitä yöseerumia iltaisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen ohuelti kasvoille, kaulalla ja dekolteelle.


Neal's Yard Remedies Deliciously Ella Rose, Lime & Cucumber Moisturiser & Facial Wash: Yhteistyössä huippusuositun englantilaisen bloggaajan ja ruokakirjailijan, Ella Woodwardin, kanssa kehitetty Deliciously Ella -tuotelinja sisältää kaksi raikasta ja ihoa hellivää uutuustuotetta. Linja on aivan uunituore Suomessa ja ensimmäiset kuukaudet eksklusiivisesti Joliessa myynnissä. Ellan suosikki raaka-aineet: tasapainottava ruusu ja lime sekä viilentävä kurkku, palauttavat ihon luonnollisen hehkun ja kohottavat mielialaa. sisältää lisäksi antioksidanttipitoista mustikkaa ja acai-marjaa. Kasvopesu poistaa hellävaraisesti meikin ja päivän aikana ihon pintaan kertyneen lian. Kasvovoide on koostumukseltaan kevyt ja se imeytyy nopeasti. Voide pehmentää ihoa ja palauttaa sen luonnollisen hehkun. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Zuii Foundation Primer -meikinpohjustusvoide on sekoitus ravitsevia ainesosia, jotka suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Pohjustusvoide tekee kauniin pohjan iholle ennen meikkivoiteen tai muun meikkipohjan lisäämistä. Ruusuvesi, kamomilla, aloe vera ja kehäkukka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa häivyttäen ikääntymisen merkkejä. ruusuvesi vähentää tulehdusia, napakoittaa ihoa ja tasapainottaa ihon öljyisyyttä. Sopii parhaiten kuivalle, normaalille ja pintakuivalle sekaiholle. Rasvaisemmalla iholla voit käyttää primeria kosteusvoiteen asemasta meikin alla. Käyttöohje: Lisää pieni määrä kasvojesi ja halutessasi myös kaulasi iholle ennen meikkipohjaa.


Boxin sisältö vaikuttaa mielenkiintoiselta ja kaikki tuotteet ovat minulle uusia tuttavuuksia. Zuiin primeri on tuote, jota olen halunnut kokeilla jo pidempään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti