sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Jolie box - syyskuu 2017 - Refine + Radiate


Syyskuun Jolie box on täynnä kultaista valoa ja ruusun tuoksua. Tuttuun tapaan esittelyt saatekirjeen mukaan.




Patyka Rosewood Velvet Cleansing Milk on samettinen puhdistusmaito, joka poistaa meikin ja puhdistaa ihon kuivattamatta. Roomalainen kamomilla, karitevoi, seesamiöljy sekä jojobaöljy suojaavat, ravitsevat ja rauhoittavat ihoa. Bisabolol helpottaa kiristävää tunnetta ihossa. Miellyttävän sensuelli, miedon ruusuntuoksuinen tuoksu. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen etenkin kuivalle ja pintakuivalle iholle. Käyttöohje: Pyörittele pieni määrä tuotetta kuiville kasvoille, huuhtele pois tai käytä apuna konjac-sientä.




Ekovista Konjac-sieni on loistava lisä ihonpuhdistuksen tueksi myös herkkäihoisille. Se puhdistaa ihohuokosista lian ja talin, kuorii hellävaraisesti ja kirkastaa ihon pintaa, kosteuttaa luonnollisesti, rauhoittaa ja auttaa ihoa suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä. Ekovista Konjac-sienet ovat 100% luonnollisia. Ne eivät sisällä säilöntäaineita, synteettisiä lisäaineita tai elintarvikevärejä. Kaikki sienet ovat biohajoavia ja ympäristöystävällisiä. Käyttöohje: Laita sieni likoamaan veteen, jolloin se turpoaa ja pehmenee. Pyörittele kosteaa sientä kasvoilla kevyesti joko veden tai puhdistustuotteet kanssa. Huuhtele sieni käytön jälkeen hyvin lämpimällä vedellä ja purista (älä väännä) varoen kuivaksi. Voit puhdistaa sienen miedolla saippualla (etenkin jos olet poistanut sillä meikin tai käyttänyt sitä puhdistusaineen kanssa). Ripusta lopuksi sieni kuivumaan ilmavaan paikkaan. Vaihda sieni uuteen säännöllisesti. Kun sieni alkaa murentua tai hapertua, on aika vaihtaa se uuteen.

Minulla on joskus ollut Aloe vera Konjac-sieni. Puhdisti hyvin, mutta pidemmän päälle iho tuntui ohentuvan. Vaikka sieni olikin hellävarainen, se oli liian kuoriva minun iholleni. Tämä tuote lähtee siis kiertoon testaamatta. 




L´atelier des Délices on aktiivisia raaka-aineita ja bioteknologiaa yhdistävä ranskalainen ammattisarja, jonka Puffiness Eye Care Patches on virkistävä silmänympärysnaamio. Naamio tasoitaa välittömästi silmäpusseja ja vähentää silmänalusten tummuutta. Raikastaa ja virkistää ilmettä. Käyttövalmiin kertakäyttönaamion pohjana on 100% biohajoava lyocell-kasvikuitu. Kuituun on imeytetty ihoa kosteutettava ja heleyttäviä ainesosia, kuten ruiskaunokin- ja ruusunkukkavettä, glyseriiniä ja aloe veraa. Käyttöohje: Avaa pakkaus, taittele laput varovasti auki ja aseta silmien alapuolelle kuivalle ja puhtaalle iholle. Anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen poista laput ja taputtele loppu geeli hellävaraisesti ihoon. 




Isla Apothecary Refine + Radiate Beautifying Face Mask on jokaisen ihotyypin must-have kauneustaika. Kookosmaito, santelipuu ja kurkuma luovat tehokkaan, öljyttömän seoksen, joka kaunistaa ja kirkastaa ihoa. Kookosmaitojauhe sisältää A- ja C-vitamiineja, kalsiumia, rautaa ja proteiineja, jotka rauhoittavat ja pehmentävät ongelmallista ihoa sekä auttavat palauttamaan kosteuden ihoon. Punainen santelipuu on erinomainen ainesosa rasvaisen ihon hoidossa, se imee liiallista talia ja auttaa vähentämään epäpuhtauksia. Yhdessä tulehduksenvastaisen kurkuman kanssa se vähentää kaikkia ihoärsytyksiä aina aknesta auringon polttamiin. Santelipuu auttaa lisäksi supistamaan ihohuokosia ja tasoittamaan ihoa. Kurkua vähentää punoitusta ja tulehdusta ihossa. Tämä jauhenaamio on helppo räätälöidä ihon tarpeiden mukaan sekoittamalla veden sijaan esimerkiksi hunajan tai kukkaisveden kanssa. Voit lisätä mukaan myös muutaman tipan kasvoöljyä. Käyttöohje: Sekoita teelusikallinen naamiota veteen, valitsemaasi kukkais- tai kasvoveteen tai hunajaan saadaksesi aikaan tahnamaisen seoksen. Levitä naamio puhtaille kasvoille silmänympärysihoa välttäen ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista naamio vaikutusajan jälkeen kostuttamalla sormenpäät lämpimällä vedellä ja pyrittelemällä naamio pois.




Neal's Yard Remedies Frakincense Hydrating Cream on ravitseva kosteusvoide, joka saa tehonsa uudistavasta frankincense- ja mirhaöljyistä. Ne vähentävät ikääntymisen merkkejä, ja pitävät ihon pehmeänä ja raikkaana. Ravinnerikkaat öljyt ja yrttiuutteet auttavat vahvistamaan ja uudistamaan ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Käyttöohje: Levitä voidetta puhtaille kasvoilel kasvoveden jälkeen aamuin ja/tai illoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti