lauantai 30. syyskuuta 2017

Jolie box - Lux for Lux



Viime vuonna ensimmäistä kertaa ilmestynyt Jolie lux box jäi vuosi sitten minulta saamatta. Tänä vuonna olin näppärämpänä ja tilasin heti kun oli tilattavissa. Nyt tuttuun tapaan esittely tuotteista.




Absolution La Brume Systémique on monivaikutteinen, ihon omia toimintoja tasapainottava kasvovesi, joka virkistää ja antaa iholle elinvoimaa. Se vahvistaa ihon omaa suojamekanismia ja suojelee ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Antioksidanttipitoinen ruusunmarja uudistaa, keto-orvokki ja hamamelis hillitsevät liiallista talintuotantoa ja Sodium PCA sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Suihkepullon ansiosta tuotetta on helppo suihkuttaa suoraan kasvoille puhdistuksen jälkeen ja päivän mittaan virkistykseksi. Kasvoveden hoitavuuden ansiosta voit kokeilla korvata sillä jopa seerumin! Sopii loistavasti myös miehille rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa parranajon jälkeen. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttöohje: Ravista pulloa huolellisesti ennen jokaista käyttöä sekoittaaksesi faasit toisiinsa. Suihkuta kasvovettä suoraan kasvoille kaksi tai kolme pumppausta. Hiero tuote kevyesti ihoon tehostaaksesi sen imeytymistä.




Iroisie Contour Des Yeux Efficace Au Jojoba on pehmeän koostumuksen omaava huippulaadukas silmänympärysvoide, joka silottaa ja vähentää tehokkaasti turvotusta. Hellävarainen koostumus sopii myös kaikkein herkimmille silmille. Ruiskaunokki rauhoittaa, virkistää ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä. Jojobaöljy ravitsee, pehmentää ihoa ja suojaa ohutta silmänympärysihoa. Merilevä kosteuttaa ja elvyttää. Hyvin imeytyvä koostumus sopii myös meikin alle. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttöohje: Taputtele hyvin pieni määrä voidetta puhtaalle silmänympärysiholle aamuin illoin.




Alima Pure Pressed Eyeshadow on vahvapigmenttinen luomiväri, jonka silkkisen pehmeä koostumus on helppo työstää ja häivyttää luomelle. Pitkäkestoista väriä voidaan käyttää sävystä riippuen myös rajausten tekoon. Hoitava koostumus sisältää kosteuttavia avokado- ja jojobaöljyjä sekä rauhoittavaa ja vitamiinirikasta riisipuuteria. Luomivärirasia on uudelleen täytettävä, joten värin loputtua voit ostaa tilalle edullisemman täyttöpakkauksen. Käyttöohje: Kevyen lopputuloksen aikaansaamiseksi pyykäise luomiväriä isolla siveltimellä koko liikkuvalle luomelle. Näyttävämpään lopputulokseen käytä pienempää ja napakampaa sivellintä.




John Masters Organics Geradium & Grapefruit Body Milk (30 ml) on ylellisen silkkinen vartalovoide, jossa on raiaks ja sitruksinen unisex-tuoksu. Ohut koostumus imeytyy nopeasti ihoon ja tarjoaa kosteutta ja pehmeyttä kaikille ihotyypeille. Palsamipelargonin, greipin ja laventelin eteeriset öljyt tasoittavat ja suojaavat ihoa.




Patyka Double Action Smoothing Scrub (20 ml) on kaksitehoinen kasvokuorinta, joka tasoittaa pieniä juonteita, uudistaa ihosolukkoa ja antaa iholle terveen hehkun. Kermainen koostumus pehmentää ihoa samalla kun jojobarakeet, jauhettu bambu sekä miedot hedelmähapot kuorivat ja kirkastavat ihoa. Jojobaöljy yhdessä seesamiöljyn kanssa ravitsee ja suojaa ihoa, antioksidanttirikas vadelmavesi virkistää väsynyttä ja sameaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttöhje: Levitä kuorinta puhtaille, hieman kosteille kasvoille. Tehostaaksesi vaikutusta, anna vaikuttaa vähintään muutaman minuutin ajan. Pyörittele kuorintaa iholla. Huuhtele pois runsaalla vedellä. Käytä ihotyypistä riippuen noin kerran tai kaksi kertaa viikossa.




Patyka Intensive Moisturising Mask (20 ml) on intensiivisen tehokas kosteusnaamio, joka on todellinen SOS-hoito kuivalle, elottomalle ja kiristävälle iholle. Pehmentää ja kirkastaa ihoa rentouttaen kiristävää tunnetta. Auttaa ihoa säilyttämään sen luonnollisen harmonian. Merileväuute kiinteyttää ja silottaa ihoa, ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti Omega-3 ja -6-rasvahappoja ja parantaa ihosolujen uudistumista. Ruusunmarjaöljyn sisältämä A-vitamiini auttaa ihon kollageenin muodostuksessa. Avokadoöljy kosteuttaa syvältä, korjaa ja ehkäisee ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä. Jojobaöjly ja karitevoi pehmentävät ihoa parantaen sen elastisuutta. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen etenkin kuivan ja pintakuivan ihon hoitoon. Soveltuu myös epäpuhtaalle iholle, sillä ohut koostumus ei tuki ihohuokosia. Käyttöohje: Levitä naamiota reilu kerros puhtaille kasvoille. Anna vaikuttaa vähintään 15 min, pyyhi ylimääräiset naamiot kasvoveteen kosteutetulla vanulapulla tai jätä naamio vaikuttamaan yön yli. Erittäin kuivan ihon hoidossa naamiota voidaan käyttää myös yövoiteen asemasta useamman kerran viikossa. Sopii myös tehohoidoksi paikallisesti käytettynä kuiville silmänympäryksille.




Boksissa oli myöskin kolme testeriä. Ensimmäisenä Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm. Tätä oli jonkun bokin mukana rasiallinen, kokeilin kerran naamiona ja totesin, että joutaa kiertoon. Todennäköisesti tämänkin lähtee testaamatta kiertoon.
Mukana nyt Little Butterfly of Londonin illuminating day cream ja absolutionin La Créme de Sante.

Kaiken kaikkiaan mielenkiintoisen oloinen boksi. Silmänympärysvoide lähtee välittömästi käyttöön ja varaman muutama muukin tuote sen jälkeen kun Esse-kokeiluni päättyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti