maanantai 28. elokuuta 2017

Loppuneet ja lähteneet - elokuu 2017

Taas kuukauden loppuneiden ja lähteneiden aika. Kerrankin hyvissä ajoin kirjoitettuna. 



Ensimmäisenä testerit, joita tässä kuussa oli neljä kappaletta. Helixiumin kuorintavoiteesta en oikein muista muuta kuin sen, että tuoksu oli erittäin voimakas. Kuorintoja en juurikaan käytä, joten tämä ei mene jatkoon. Absolutionin kosteuttavasta naamiosta sen sijaan pidin kovasti. Tuoksua ei juurikaan ollut ja tuote kosteutti mukavasti. Pyyhin vaikutusajan jälkeen ylimääräiset pois ja jätin loput yön ajaksi vaikuttamaan. Tästä ei jäänyt kasvoille tahmaista tunnetta kuten joistakin aiemmin kokeilemistani yönylinaamioista.
Päivävoiteeni pääsi loppumaan yllättäen ja hain kaapista Cîmen Daisy Delight -näytteen. Koostumus oli mukavasti imeytyvää ja tuoksu miellyttävän kukkainen.
Estelle & Thildin sävyttävästä päivävoiteesta en pitänyt. Seerumin päällä se lähti ikävästi rullaamaan. Toki vika saattoi olla alla olevassa seerumissakin.




Arkisista loppuenista ei juuri kuvaa enempää. Mukana reissusta ostettu hammastahna, reissusta ostettu deodorantti ja näytteeksi saatu Decubalin voide.




Kaksi Dr. Hauschkan tuotetta tuli myöskin tiensä päähän. Näistä tuotteista enemmän täällä. Molemmat olivat toimivia tuotteita, mutta näitä ei varmaankaan tule tilattua lisää. Puhdistusvoide tuntui hieman liian kuorivalta ja uusi yöseerumi jäänee ostamatta sen vuoksi, että testattavia tuotteita riittää vaikka kuinka paljon. Ja seerumi ei herättänyt mitään vau-elämyksiä vaan oli ihan ok tuote.




Tässä kuvassa sekalainen seurakunta loppuneita tuotteita. Flow Kosmetiikan piparminttujalkavoide tuli jossain vaiheessa Jolie boxista. Oli toimiva tuote, jossa oli aivan ihana marianne-karkkien tuoksu! Tuoksu muistuttaa selkeästi lapsuuden kesistä mummolassa, jolloin marianneja tuli syötyä, mutta myöskin tietystä henkilöstä. Jos jossain vaiheessa tilaisin lisää jalkavoidetta, tilaisin ehdottomasti tätä! Nyt kuitenkin kutkuttelee jossain vaiheessa tehdä itse jalkavoidetta, joten tähän investointi jää vielä myöhemmäksi. Ja useat rasvat, jotka eivät minulla muuhun sovellu, päätyvät jalkavoiteiksi.
Neal's Yard Remediesin ruusukasvoöjy oli erittäin mukava öljy. Tuoksu tosin oli jotenkin tukkaisen maakellarin tyylinen. Enemmän kokemuksia löytyy täältä. Samasta paikasta myös mietteitä loppuneesta Karethicin öljystä.
Ooh! marula-kasvoöjyä käytin kasvoilla vain muutaman kerran. Tuntui hyvin tuhdilta tavaralta näin kesällä. Tämä menikin sitten muksujen öljyämiseen saunan jälkeen. Vartalolla miellyttävä, tuoksuton, hyvinimeytyvä. Tätä tuskin tulee uudelleen ostettua.




Alpha-H:n päivävoide lähti kiertoon. Minun kasvoille ei sopinut, toisaalta kuivatti, toisaalta teki pientä näppyä. Tässä tuotteessa oli erittäin voimakas tuoksu. Koska aurinkosuojakerroin oli 50, voietta tuli käytettyä kesällä aurinkovoiteena sekä itselle että muksuille.

Tässä tämän kuun loppuneet ja lähteneet lyhyessä postauksessa. Absolutionin kosteuttava naamio taitaa olla tuotteista ainoa, johon voisin kuvitella investoivani jatkossakin. Toki Flown jalkavoide oli myöskin oikein miellyttävä tuttavuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti