sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Loppuneet ja lähteneet - syyskuu 2017

Taas on kuukauden loppuneiden ja lähteneiden postauksen vuoro. Taas löytyy suosikkeja, pitkän linja puurtajia ja testissä olleita.




Ensimmäisenä loppuneita hiustuotteita. Kolme tuotteista ovat pitkän linja luottotuotteita; Big Sexy Hairin Powder Play, No Nothingin Very Sensitive Multispray ja Herbinan hajusteeton hiuskiinne. Kaikki tuotteet ovat olleet käytössä pitkään ja ellei uutta ole odottamassa, ainakin suunnitelmissa ostaa. Multispray ja hiuskiinne ovat hajusteettomia. Etenkin No Nothingin multispray on sellainen, jota ehdottomasti tarvitsen lisää! Hiuspuuteria on jo toinen puteli odottamassa hyllyssä. Tämä tuote ei ole hajusteeton, mutta hajusteetonta puuteria en ole vielä löytänyt.
John Masters Organicsin shampoo kuiville hiuksille on aivan ihana! Kotikäytössä tämä ei ole, koska siinä on voimakas tuoksu. Mutta tämä tuoksu on aivan ihana! Jollain tavalla metsäinen. Reissukäyttöön olen ostanut jo toisen samanlaisen.




Sitten lisää loppuneita tuotteita, joista melkein kaikista on jo aiemmin tehty postaus/postauksia. Apple & Bearsin Grepefruit Body Milk on ihana tuote, josta enemmän mm. täällä
Dermavidualsin Hagebuttenkernöl oli viime talvena käytössä kasvoille lähinnä saunan jälkeen. Ihana tuntoinen tuote. Loput siitä käytin lapsien rasvaamiseen, vai pitäisikö sanoa öljyämiseen, aina suihkun jälkeen. Imeytyy mukavasti ja muksutkin tykkäsivät tästä kovasti.
Laidbaren silmänympärysvoide oli aivan ihana! Jos joskus tulee sellainen tilanne, että hyllyssä ei ole testattavia silmänympärysvoiteita, tätä tilaan lisää! Koostumus on ihanan kermainen, tuote on tuoksuton ja hyvinimeytyvä. Täällä lisää tästä tuotteesta.
Evolven hyaluronihappo pääsi kuivahtamaan. Jossain vaiheessa testasin tätä, mutta kasvoille tuli kuivia punoittavia laikkuja. En osaa sanoa, johtuiko tästä tuotteesta vaiko jostain muusta testissä olevasta tuotteesta. Nyt päätin kokeilla tätä uudelleen, mutta jo ennestää hyvin geelimäinen tuote oli muuttunut niin "tujakaksi", ettei enää tullut pipetillä ulos pullosta. Uusi samanlainen on hyllyssä odottamassa testaamista.




Sitten kiertoon lähtevät tuotteet ja yksi roksikseen menevä kuivahtanut. 
Burt's Bees Lip Crayon värissä Sedona Sands on ollut niin pitkään auki, että lähtee roskikseen. Koostumukselta oikein mukava tuote, väri ruskea. Jostain syystä tämä oli jäänyt kaapin perälle ja jäänyt käyttämättä. 
Terre d'Oc:n kosteuttavassa argan body lotionissa on sen verran voimakas tuoksu, että lähtee toiselle käyttäjälle. Samasta syystä balance me:n silmänympärysvoide lähtee kiertoon. Tästä silmänympärysvoiteesta tuli myöskin punoittelua silmänympärysiholle.
Alima Pure:n silmämeikinpohjustajaa kokeilin kertaalleen, eikä minun superrasvoittuvilla luomilla toiminut ollenkaan. Tähän mennessä vain yksi tuote on ollut itselläni toimiva, Urban Decayn silmämeikinpohjustaja. 
Holika Holika:n kasvonaamio lähtee myöskin kiertoon.


Tässä siis tämän kuun loppuneet ja kiertoon lähteneet tuotteet. Kaikki hiustuotteet ovat sellaisia, että näitä varmastikin tulee ostettua lisää. Lisäksi laidbaren silmänympärysvoide oli ehdoton suosikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti