lauantai 12. elokuuta 2017

Loppuneet ja lähteneet - heinäkuu 2017

Taas on aika  postata kuukauden lähteneistä ja loppuneista. Kuten yleensäkin, mukana on vanhoja tuttuja luottotuotteita ja vähän uudempia tuttavuuksia sekä suoraan kiertoon joutavia.



Ensimmäisenä tuttuja luottotuotteita. Dermavidualsin puhdistusmaito, joka on puhdistustuotteista ehdoton suosikki. Pesee puhtaaksi, mutta ei kuivata ihoa ollenkaan. Uusi samanlainen on jo käytössä.
Triple Dryn deodorantteja pääsi tässä kuussa loppumaan kaksi putelia. Toinen on ollut reissukäytössä ja toinen kotikäytössä. Nyt on niin harvinainen tilanne, että uutta en ole vielä ostaut, joten apteekkiin pitäisi lähteä.
Herbinan sensitive hajusteeton hiuskiinne loppui myös kaksin kappalein. Niin ikään toinen ollut reissukäytössä ja toinen kotona. Myös hiuskiinteiden suhteen nyt sellainen tilanne, että uutta ei vielä ole kaapissa odottamassa.




Seuraavassa kuvassa sekä loppuneita että roskikseen menneitä tuotteita. Roskikseen lähti Foreverin Aloe Propolis Creme. Tämä on ollut avattuna jo useamman vuoden ja jäänyt käyttämättä. Tuoksu on erittäin voimakas ja makeahko. Myöskin Korresin Lip Butter Mango oli ollut niin pitkään auki, että lähti roskikseen. Tämä oli toinen samanlainen, mutta oli jääyt käyttämättä.
Decubalin testeri käytetty, tästä ei juuri muuta osaa sanoa kuin, että ihan toimiva perusrasva. Testeri Patykan Intense Hydrating Maskista testattu. Tuoksu oli patykamainen. Toimivan tuntuinen.
Mietteitä Dabban kukkaisvedestä enemmän täällä. Kommenttina oikeastaan se, että pullosta tuleva suihke oli koostumukseltaan parasta mitä olen käyttänyt. Tuotteen hajun vuoksi sitä ei kuitenkaan tule tilattua lisää.




Sagan tuotteet lähteneet joskus jostain hotellista mukaan. Tuoksu sen verran voimakas, että lähtevät kiertoon.




Ja kiertoon myöskin nämä tuotteet. Pillow spray ja shampoo ovat tulleet muistaakseni kosmetiikkajoulukalenterista. MayBeautyn naamioita tilasin jossain vaiheessa nipullisen, mutta eivät olleet minun juttuni, lähinnä tapahtui ihokarvojen poisto. Muut olenkin laittanut kiertoon, mutta tämä oli jostain syystä jäänyt hyllyyn. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti