lauantai 17. kesäkuuta 2017

Loppuneet ja lähteneet - toukokuu 2017

Toukokuun päättymisestä on vierähtänyt jo tovi, mutta postausta en ole ennen tätä ehtinyt tehdä. Siis pidemmittä puheitta toukokuun lähteneisiin ja loppuneisiin.




Tuttuun tapaan ensin ns. arjen sankareita.  La Roche-Posayn Lipikar Syndet loppui. Tässä on aivan erinomainen pesutuote. Nyt kun kyseinen tuote on loppu, olen ollut vähän hukassa. Ihana, koska ei kuivata yhtään ja on lisäksi hajusteeton.
Dermavidualsilta loppui tässä kuussa kaksi tuotetta. Puhdistusmaito on luottoputsarini ja tätä on aina kaapissa uusi pullo odottamassa, niin nytkin. Pellavaöljy-nanopartikkeli-tuote oli minulla aktiivikäytössä muistaakseni viime kesänä. Talvella oli tuhdimmat aineet käytössä, joten tämä jäi hyllylle odottamaan. Nyt kun kaivoin taas esiin, tuli sellainen olo, että tämä on todennäköisesti kärsinyt pitkästä hyllyajasta avattuna, joten päätin laittaa poistoon. Tuote on ihanan nopeasti-imeytyvä eikä jätä ihoa rasvaisen tuntoiseksi. Käytin tätä kasvoveden jälkeen ennen kasvovoidetta.
Sain eräiltä messuilta ison määrän pieniä rasvatestereitä. Tämä Apobasen voide meni minulla lähinnä jalkarasvana. En oikein osaa sanoa tästä mitään.
Rituals of Sakuran magic touch body cream - organic rice milk & cherry blossom teki tehollaan minuun vaikutuksen. Täältä löytyy mietteitäni tuotteesta tarkemmin. Tiivistetysti sanottuna tehokas kosteuttaja, mutta valitettavasti voimakkaalla tuoksulla varustettu.
Ja viimeisimpänä arjen sankareista Pirkka hiuskiinne. Tämä oli itse asiassa erittäin postiivinen yllätys. Olen tottunut moniin muihin päivittäistavarakaupoista ostettaviin hiuskiinteisiin, joten tämän erittäin hienojakoinen aerosoli oli todella positiivinen yllätys. Ostan varmasti uudelleen kunhan Herbinat loppuvat. Ja luonnollisesti tämä tuote on hajusteeton.



Tässä kuvassa on yksi loppunut ja muut ovatkin lähteneet kiertoon. Tata Harperin Honey Blossom Mask tuli käytettyä loppuun. Kyseessä on limited edition -tuote, joka on mukailtu Tata Harperin Resurfacing maskista. Naamion pitäisi kosteuttaa, elvyttää ja virkistää. Alkuun naamiota tuntui mukavalta käyttää, joskaan en  mitään eroa ihon kunnossa huomannut. Käytin naamiota noin kerran viikossa. Useamman viikon jälkeen tuli päivä, jolloin tapahtui jotain poikkeavaa. Levitin naamion samaan tuttuun tapaan, mutta välittömästi huomasin, että nyt ei ole kaikki kunnossa. Kasvoilla alkoi valtava polte. Pesin naamion heti pois, mutta polte vain jatkui ja kasvot alkoivat punoittaa. Vielä usean tunnin päästä oli sama tilanne. Seuraavana aamuna huomasin ihon olevan jollain tapaa turvoksissa (siis ei siten kuin silmäpussit, vaan itse iho oli jotenkin paksuuntunut). Tämän jälkeen en sitten uskaltanutkaan naamiota käyttää. Otin sen mukaan reissuun ja kaverit käyttivät hyvällä menestyksellä. Olen pohtinut, mistä tämä reaktio on peräisin ja ainut poikkeava tapahtuma samana päivänä oli se, että olin melkein koko aurinkoisen päivän pilkillä ja aurinkoa tuli siis nautittua huomattavasti normaalia enemmän. En muista koskaan mistään tuotteesta saaneeni tällaista reaktiota.
Kiertoon lähteneitä Nuxen erittäin kimalteleva kuivaöljy, Nafhan hellävarainen kasvokuorinta ja Uniquen syväpuhdistava shampoo. Kaikki kolme ovat tulleet jossain vaiheessa joko beauty boxista tai kosmetiikkakalenterista. Nuxe lähti kiertoon tuoksuvana ja hyvin häiritsevästi säihkyvänä. Nafha lähti kiertoon, koska en juurikaan kuorintoja käytä. Uniquen shampoota kokeilin kertaalleen. Tämän jälkeen päänahkani oli todella huonossa kunnossa, hilseilevänä ja punaisilla läikillä. Toki olin käyttänyt samoihin aikoihin uutta hius/päänahkanaamiota, joten en tiedä kumpaan tuotteeseen päänahkani reagoi. En kuitenkaan ollut valmis ottamaan riskiä vaan laitoin molemmat keirtoon.




 Viimeisenä kiertoon lähteneenä on Evolven Sunless Glow Body Lotion. Tämän sanotaan olevan kevyesti itseruskettava ja papaijan tuoksuinen. Kertaalleen tätä käytin ja tuoksun totesin niin voimakkaaksi, että päätyi saman tien kiertoon. Itse pidin voiteen makeasta tuoksusta, mutta koska lähipiiristä löytyy hajusteille herkistyneitä, en voinut tätä pitää.


Siinä tämän kuukauden loppuneet ja kiertoon lähteneet. Loppuneet olivat lähinnä arjen sankareita ja jatkossa varmastikin tulen ostamaan Pirkan hiuskiinnettä ja La  Roche-Posayn tuotteita. Ja tietysti Dermavidualsia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti