sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Jolie box - Kesäkuu 2017 - Kesä on katettu!



Taas uuden boksin esittelyn aika. Boksin kerrotaan kuljettavan Islannista Afrikkaan, askeettisesta ja puhtaasta pohjoisesta kuumaan ja runsaaseen etelään.



Sóley Nærð Soothing Tonic Splash on uuden suositun islantilaisbrändimme monipuolisesti hoitava kasvovesi, joka tekee ihosta kimmoisamman, tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Kasvovesi kirkastaa, ja puhdistaa ihohuokosia. Vesi kasvoveteen tulee pohjoisen islannin vuoristosta, jonka vesi on yksi maaimlman puhtaimmista lähteistä ja juomakelpoista pulputtaessaan suoraan kivien ja sammalen välistä. Veteen on lisätty appelsiininkukkaa sekä Sóleyn nimikkoöljysekoitusta, jonka villiyrttien eteeriset öljyt rauhoittavat ja ravitsevat ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttöohje: Suihkuta kasvovettä suoraan kasvoille tai vain taputtele kevyesti käsin ihoon. Käytä vaihtoehtoisesti vanulapun avulla ja pyyhi puhdistuksen viimeistelyksi. Voidaan käyttää myös kosteuttavana ja virkistävänä kasvosuihkeena päivän aikana.



Biosolis Melt-in -aurinkosuojavoide SPF 30: Helposti levittyvä luonnonkosmetiikan aurinkovoide sisältää suojakertoimen 30 ja sulautuu iholle täysin näkymättömäksi. Miellyttävän tuntuinen koostumus kosteuttaa ihoa, mutta ei jätä tahmaista pintaa. Voide ei sisällä nanopartikkeleita. Sopii kaikille ihotyypeille koko vartalolle ja kasvoille, myös huulten suojaamiseen. Käyttohje: Levitä iholle noin puoli tuntia ennen siirtymistäsi aurinkoon.




Karethic L'Africaine Luxurious Oil on monikäyttöinen kuivaöljy, joka sopii erityisesti vartalon iholle sekä hiuksille käytettäväksi. Sisältää kautta aikojen afrikkalaisten naisten kauneusrituaaleihin kuuluneita karitevoita sekä moringa-, baobab- ja arganöljyä. Ravitsee ja pehmentää sekä auttaa vahvistamaan ihoa. Tuoksu on kesäisen raikas ja makea. tuote on täydellinen lyhyelle kesäreissulle mukaan otettavaksi, sillä sitä voi käyttää tarvittaessa myös kasvojen kosteutukseen. Sopii vartalon ihoa ravitsemaan ja rauhoittavaksi after sun -tuotteeksi. Silottaa kuivat ja hapsottavat hiusten latvat, antaa kiiltoa ja kosteutta auringon paahtamille hiuksille. Käyttöohje: Lämmitä muutama tippa öljyä käsiesi välissä, levitä öljy kevyesti hieroen hieman kostealle iholle. Voit levittää pienen määrän öljyä myös kuivien tai pyyhekuivien hiusten latvoihin.




Neal's Yard Remedies Rose Facial Oil -ruusukasvoöljy: Kasvoöljy ravitsee ihoa luomulaatuisten kasviöljyjen avulla. Tarjoaa iholle välttämättömiä antioksidantteja ja vitamiineja tuoden iholle kauniin, luonnollisen hehkun. Palauttaa ihon kosteustasapainon samalla rauhoittaen ihoa. Etenkin kesällä tuote sopii useimmille ihotyypeille käytettäväksi yövoiteen sijaan iltaisin sellaisenaan. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttöohje: Levitä muutama tippa öljyä puhtaille, hieman kasvovedestä kosteille kasvoille ja hiero kevyesti auttaaksesi öljyä imeytymään ihoon. Käytä aamuin ja/tai illoin sellaisenaan tai voiteen alla.




Patyka Advanced Plumping Serum on Patykan uusi huikean hyvä tehokosteuttava vesiseermi, joka lisäksi kiinteyttää ja silottaa ihoa. Raikas ja nopeasti imeytyvä, superohut koostumus täyttää ja tasoittaa juonteita sekä uudistaa ihoa. Seerumi sisältää hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa auttaen sitomaan kosteutta ihoon, pehmentämään ja napakoittamaan ihoa sekä ehkäisemään ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Merilevät ja Hexapeptide-11 tehostavat kollageenin ja elastiinin tuotantoa kiinteyttäen ihoa. Kokeile seerumia kesällä sellaisenaan meikkivoiteen tai aurinkovoiteen alle tai levitä seerumi illalla kasvoöljyn tai kasvovoiteen alle. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti vaativalle ja ikääntyvälle iholle. Käyttöohje: Levitä seerumia puhtaille kasvoille aamuin illoin. Käytä sellaisenaan tai jatka hoitoa ihotyypillesi sopivalla kasvovoiteella tai -öljyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti