sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Loppuneet ja lähteneet - maaliskuu 2017

Taas on aika esitellä loppuneita ja kiertoon lähteneitä tuotteita. Tässä kuussa lähti paljon tuotteita kiertoon, osa sukulaistytölle, osa kaverille.




 Ensimmäisenä loppuneissa Dermavidualsia, tällä kertaa kaksi puhdistusmaitoa (minulla on aina useampi purkki yhtä aikaa käytössä, mutta nyt on se katastrofaalinen tilanne, että kotona ei ole yhtään, eikä myöskään reissuun siis saa tätä mukaan). Toisena loppuneena Dermaviduals-tuotteena Novrithen, jota olen nyt talvella käyttänyt sekä yö- että päivävoiteena, alle ja päälle on vain mennyt erilaisia tuotteita. Novrithenia löytyy hyllystä tälläkin hetkellä yksi tai kaksi purkkia.


 Seuraavana joskus joltain matkalta ostamani pieni hiuskiinne. Hoiti asiansa, vaikka tuoksua tässä olikin. Ainoana tässä kuussa loppuneen vartalotuotteena on viime kesänä Vuokatista ostamani vartalovoi. Tällä olen rasvaillut muksuja aina suihkun/saunan jälkeen. Oikein mukava, kun levittää hieman kostealle iholle, imeytyy hyvin. Luonnontuote, sisältää ainoastaa kookosöljyä, sheavoita ja kaakaovoita. Minun kädet eivät reagoineet tähän huonosti, ei myöskään atoopikkolapseni iho. Ihan harmitti, kun tämä pääsi loppumaan.


Jossain vaiheessa viime vuonna ostin testattavaksi Emma Hardien Amazing Face Moringa Cleansing Balmin. Mukana tuli mikrokuituliina, jolla tuote oli tarkoitus pyyhkiä pois iholta. Melko heti huomasin, että mikrokuituliina ei ollut hyvä vaan tuntui vievän iholta kaiken hyvänkin rasvan pois. Itse tuotteen tuoksu muistuttaa Akamutin appelsiinipuhdistustuotetta. Alkuun ei tuntunut nenääni hyvältä, mutta tähän tottui. Käytin tätä usein myöskin naamiona saunassa ollessani. Paljon kehuja saanut tuote, mutta itse en siitä mitään erityistä löytänyt, joskaan ei mitään pahaakaan sanottavaa tästä ole. Tuskin tulee uudelleen ostettua.

Kiertoon lähti kaksi kappaletta coleur caramelin luomiväriä, jotka ovat hyllyssäni pyörineet jo pitkään. Näistä ei ole mitään pahaa sanottavaa, mutta vastaavia luomivärejä löytyy paleteistakin. Apteekissa oli alennuksessa Idunin tuotteita alkuvuodesta ja luulin ostavani sieltä ne värit, joita minulla ei ollut. Noh, muistin väärin ja hyllyssäni olikin sitten tuplana brunklöver. Uusi siis jouti kiertoon.


Pari naamiota kiertoon.


 Samoin muutamia silmätuotteita. Zuiin luomiväri on laadultaan ihana, mutta sellainen, ettei sitä tullut minulla käytettyä. Useissa blogeissa on kehuttu Nyxin valkoista jumbokynää ja sitä, kuinka hyvä se on luomivärien alla. Itse en saanut pelkästään tällä tai pohjustajalla tai tällä luomivärejä pysymään paikallaan. Toki tämä kirkasti valtavasti luomivärien värejä, mutta kun hyllyssä on pyörinyt jo pitkään, niin päätin luopua tästä.


 Kiertoon myöskin söpö huulirasva ja kultahippuinen kynsilakka.


 Kuin myös Garnierin misellivesi. Tätä löytyy minulta kaapista kiertoon lähteneen lisäksi pieni pullo. Kaapissa on myös paljon muitakin misellivesiä, joten tämä lähti kiertoon. Toimivaa tavaraa, mutta kaikki mahdollinen ei hyllyyn sovi.

Kiertoon lähti myös BalmBalmin voide, josta enemmän täällä. Päätyi uuteen kotiin lähinnä erittäin ruusuisen tuoksunsa vuoksi. Toinenkin tuote lähti kiertoon tuoksunsa, vai voisikohan tässä tilanteessa sanoa hajunsa vuosi. Kyseessä siis PHB:n Brightening Hand Cream - Neroli & Ylang Ylang. Koostumus voiteessa oli ihanaa, sekä käsiin että jalkoihin. Mutta haju... se ei hellittänyt koko päivänä ja oli erittäin voimakas. Siis kiertoon. Voisin kuvitella kokeilevani jotain toista tuoksua kyseisestä voiteesta, jos sattuisi sopivasti tielleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti