maanantai 17. huhtikuuta 2017

Jolie Box - huhtikuu 2017



Ja huhtikuun Jolie Box esittelyssä seuraavaksi. Tuttuun tapaan saatekirjeen tekstit.




Unique Haircare -syväpuhdistava shampoo tekee hyvää puoli vuotta mysyn alla hautuneelle hiuksistolle. Se puhdistaa tehokkaasti lian ja muotoilutuotteet ja jättää hiukset raikkaan ilmaviksi. Rikastettu luomulaatuisella voikukkauutteella. Hiero shampoota hellävaraisesti kosteisiin hiuksiin ja päänahkaan, lopuksi huuhtele huolellisesti. Syväpuhdistavaa shampoota suositellaan käytettäväksi säännöllisesti (esimerkiksi viikon tai kahden viikon välein) etenkin, mikäli käytät muotoilutuotteita ja aina ennen hiusten värjäystä. Kaikki tanskalaisbrändi Uniquen tuotteet on valmistettu pohjoisista raaka-aineista kestävän kehityksen mukaisesti ja tuulienergiaa hyväksikäyttäen.





Naturativin korjaavan hiusnaamion sisältämät luonnolliset uutteet ja öljyt parantavat kuivuneiden ja vahingoittuneiden hiusten kuntoa. Palauttaa hiusten kiillon ja elastisuuden sekä tekee niistä silkinpehmeät ja tuuheat. Rauhoittaa ja hoitaa myös hiuspohjaa. Kiinanruusu kosteuttaa ja suojaa väriä, karpalo suojaa ja uudistaa, sitruuna tuo raikasta tuoksua. Käyttöohje: Käytä hiusnaamiona 1-2 kertaa viikossa. Hiero naamio hiusjuuriin ja päänahkaan ja levitä tasaisesti hiuksiin. voit kostuttaa hiukset ennen käsittelyä helpottaaksesi levitystä, mutta se ei ole välttämätöntä. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia ja pese sen jälkeen hiukset normaalisti.

Tätä on tullut jo testattuakin. Tuoksu erittäin sitruunainen. Omaan päänahkaan tästä tulee pieni kihelmöinnin tunne. Hiuksiin en oikein ole mitään vaikutusta huomannut, mutta ainakin tämän kanssa tulee päänahka hierottua.





Neal's Yard Remedies Lavender Bath Salts sopii sekä jalkakylpyyn että kylpyammeeseen käytettäväksi. Pystyyköhän mikään kosmetiikkabrändi maailmassa kylpysuolassa Neal's Yardin tasoon ja laatuun? Autenttinen laventelin tuoksu rentouttaa mieltä ja auttaa unen saannissa. Mineraalipitoinen merisuola puhdistaa ja lievittää tulehduksia. Jo pelkästään jalkakylvyllä on monipuolisia koko kehon hyvinvointia edistäviä vaikutuksia. Käyttöohje: Lisää kupillinen suolaa lämpimän kylpyveden joukkoon, jalkakylpyyn riittää puolikas kämmenellinen. Tee kylpy pitkän päivän jälkeen tai hemmottele itseäsi kerran viikossa samalla kun annat hius- tai kasvonaamioiden vaikuttaa.

Tämä lähtee kiertoon kaverille, joka rakastaa kylpyjä. Itsellä on jo yksi jalkakylpysuola hyllyssä, joten tätä en jätä odottamaan.





Dabba-suolasuihke tuo rakennetta ja antaa hiuksille nostetta luonnollisesti. Latvialainen suolasuihke sisältää männynneulasvettä, joka ravitsee ja hoitaa hiuksia sekä hillitsee rasvoittumista. Puhdas merisuola saa hiukset näyttämään tuuheammilta ja helpottaa hiusten muotoilua. Suolasuihke sopii helpoksi muotoilutuotteeksi tuomaan rakennetta ja pitoa monenlaisiin kampauksiin. Puristele hikaraa esiin suihkeen avulla, suihkuta lettikampauksen pohjalle tai tuo tuuheutta hiusten tyveen. Sopii kaikille hiustyypeille ja jokapäiväiseen käyttöön. Käyttöohje: Suihkuta suolasuihketta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin, erityisesti hiusten tyveen. Muotoile hiukset ennen kuin suolasuihke on kokonaan kuivunut.




Neal's Yard Remedies Nutriting Rose Shampoo & Conditioner: Englantilaissarjan kosteuttava shampoo ja hoitoaine ovat Jolien valikoiman ikisuosikkeja ja eniten myydyt hiustuotteet Jolien historiassa. Ne sisältävät vitamiinipitoista ruusunmarjaa, tyrniä sekä passionkukan öljyä ja kosteuttavat tehokkaasti, mutta eivät latista hiuksia. Ruusu-linja auttaa pitämään hiukset eloisina, sileinä ja vahvoina. Sopii kaikille hiuslaaduille, ihanteellinen etenkin kuivien, vaurioituneiden tai värjättyjen hiusten hoitoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti