sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Jolie Box - Maaliskuu 2017


Taas on JolieBoxin aika. Tällä kertaa aiheena oli erityisiä yllätyksiä.




L'atélier des Délices Hydra - kosteuttava naamio sopii kaikille ihotyypeille ja kuuluu ranskattarien kauneussalaisuuksien osastolle. Ihon tehokosteuttamiseen suunnitellun Hydra-tuotelinjan aktiivisesti vaikuttavia raaka-aineita ovat mm. kvitteninsiemenuute, jojobaöljy ja aprikoosinkiviöljy. Tämä ranskalainen hoitolatasoinen kosteuttava kasvonaamio on todellinen tehococtail kosteudenpuutteesta kärsivälle iholle. Pehmentää ihoa tehden siitä heleän ja elinvoimaisen. Käytä ihotyypistäsi riippuen joko säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan esimerkiksi tehohoitona pintakuivalle iholle talven ajan.





Flow Cosmetics - karitevoi on täyteläinen voide, joka sopii käytettäväksi koko vartalolle, huulille, kuivien hiusten latvoihin, käsille sekä jaloille. Se toimii myös yövoiteena tai suoja- ja ulkoiluvoiteena kasvoille. Flow Karitevoi on peräisin Afrikasta, josta sitä saadaan sheapuun, eli toiselta nimeltään karitepuun tai voipuun pähkinästä. Sheapähkinöiden kerääminen on perinteisesti ollut naisten työtä, ja sheavoin tuottaminen toimiikin tärkeänä elinkeinona paikallisille naisille. Sheapähkinöiden kerääminen ei vahingoita puuta ja on ekologisesti kestävää. Flow käyttää vain luomusertifioitua sheavoita, mikä tarkoittaa sitä, että raaka-ainetta ei ole käsitelty kemiallisilla liuottimilla. Puhdistus on tehty käyttäen apuna savea sekä kuumaa vesihöyryä. Jotta tuotteesta on saatu pehmeää ja helposti levittyvää, se on sulatettu ja vatkattu ennen purkittamista. Flow Sheavoi on säilöntäaineeton, tuoksuton, väriaineeton ja 100% luomulaatuinen. Sopii herkälle ja kuivalle iholle, atooppiselle iholle sekä vauvojen ihonhoitoon.





Weleda Nail Care Pen on suojaava ja korjaava kynsienhoitokynä, joka on tarkoitettu niin kynsien kuin kynsinauhojen hoitoon. Mehiläisvaha, sheavoi ja granaattiomenanöljy vahvistavat ja ravitsevat niin kynsiä kuin kuivia kynsinauhoja. Kätevä kynänmallinen annostelija on helppo ja nopea käyttää. Käyttöohje: Käännä hoitokynän päätä annostellaksesi tuotetta. Levitä hoitotuotetta kynsille sekä kynsinauhoille ja imeytä tuote kevyesti hieromalla. Voidaan käyttää useita kertoja päivässä kuurina tai aina tarvittaessa.





Dabba Peppermint Floral Water -piparminttukukkaisvesi: Luonnonkosmetiikassa kasvovesien pohjana on usein erilaisia kukkaisvesiä, joita on käytetty kosmetiikassa jo vuosituhansien ajan. Dabba on latvialainen ekosertifioitu luonnonkosmetiikkaa valmistava yritys, joka on erikoistunut pohjoiseen luontoon pohjautuviin kukkaisvesiin. Raaka-aineet poimitaan kerran vuodessa parhaaseen keräysaikaan ja jalostetaan tehoikkaiksi kukkaisvesiksi. Dabba-kukkaisvedet sopivat päivittäiseen käyttöön sekä kasvoille että vartalolle. Käytä kasvovetenä, virkistyksenä pitkin päivää sekä rauhoittamaan ja viilentämään ihoa. Piparminttuinen kukkaisvesi puhdistaa ja virkistää ihoa. Se sopii erityisen hyvin väsyneen ihon hoitoon palauttamaan ihon luontaista hehkua. Kukkaisvesi vähentää ihon punaisuutta, rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa palauttamaan ihon kuulauden. Piparminttu raikastaa ja virkistää ihon pintaverenkiertoa auttaen ihoa uudistumaan nopeammin. Käyttöohje: Suihkuta suoraan iholle, tarvittaessa voit käyttää myös vanulappua. Tehostaaksesi tuotteen vaikutusta, voit suihkia kukkaisvettä iholle päivän mittaan.





Estelle & Thild BioHydrate Tinted Moisturized (sample) on kevyt, sävyttävä kosteusvoide. Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka pehmentää ihoa. Voide levittyy kuivallekin iholle tasaisesti jättäen kauniin kuulaan hehkuun. Suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöitä, ravitsee ja supistaa ihohuokosia. Sopii kaikille ihotyypeille.





Novexpert Booster Serum with Hyaluronic Acid (sample) on kaikille ihotyypeille sopiva 100% luonnollinen seerumi. Tuote sisältää 1,6% puhdasta hyaluronihappoa, mikä on korkein sallittu pitoisuus luonnonkosmetiikassa. Sen neljä eri molekyylikokoa takaavat sen, että tuote silottaa juonteita, kosteuttaa tehokkaasti sekä stimuloi kollageenia. Käyttööohje: Levitä tuotetta 2-5 tippaa aamuin ja/tai illoin kasvoille, kaulalle ja decoltéelle. Vit levittää seerumia myös silmänympärysiholle sekä huulille.





Boksin mukana myös näyte uudesta pain Head to Toe Hero Buriti Balmista. 

Näytepakkaus myös Weledan Almond-sarjan suihkusaippuasta.




Sekä absolutionin Le Sérum Anti-Soif. Kosteuttava ja antioksidanttipitoinen seerumi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti