sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Jolie box - helmikuu 2018 - Embracing Winter




Helmikuun boksista löytyikin mukavia uusia tuttavuuksia, joista olin haaveillutkin.




Iroisie Masque De Beauté on uutta hehkua kasvoille antava naamio, joka sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille. Piristää väsynyttä ihoa, kirkastaa väriä ja elvyttää pintaverenkiertoa sekä puhdistaa talia ihohuokosista. Minttu kosteuttaa, uudistaa ja torjuu epäpuhtauksia. Gingko biloba toimii antioksidanattina ja tehostaa pintaverenkiertoa. Merilevä suojaa, kosteuttaa ja estää ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä. Naamio viilentää ja rauhoitaa ihoa, ja sopii oistavasti yös herkälle iholle ja iho-ongelmien, uten rosacean, hoitoon. Käyttöohje: Levitä naamiota puhdistetuille, kuiville kasvoille ohut kerros. Anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Naamio muodostaa ohuen kalvon, joka huuhdellaan hellävaraisesti pois vedellä. Käytä säännöllisesti kerran viikossa tai tuhkimonaamiona esimerkiksi ennen juhlia.




Absolution Le Soin Corps on kosteuttava, kevyen koostumuksen omaava vartaloemulsio, joka imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ja sileäksi. Seesaminsiemenöljy ja tuhti karitevoi ravitsevat ja uudistavat ihoa. Omenauute sisältää runsaasti Omega-3 rasvahappoja, joktka kosteuttavat syvältä ja säilyttävät ihon kimmoisuuden. Omega-6 rasvahappoja ja E-vitamiinia sisältävä baobaoöljy pehmitää, puhdistaa, uudistaa ja kiinteyttää. Voide jättää iholle napakan ja täydellisen ravitun tunteen. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttöohje: Levitä voidetta puhtaalle iholle koko vartalolle heti suihkun jälkeen.




Whamisa Toner Deep Rich (20 ml) kasvovedessä on runsas, tehokkaasti ihoa hoitava koostumus. Sen sisältämät arganöljy ja voikukkauute kosteuttavat ja ravitsevat ihoa syvältä. Pohjana on käytetty Aloe maculataa veden sijaan ihonhoidollisten ominaisuuksien maksimoimiseksi. Whamisa on fermentoinut raaka-aineet omalla erikoismenetelmällään parantaen niiden luonnollista kykyä ravita ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttöohje: Käytä päivittäin puhdistuksen jälkeen. Annostele pieni määrä kädelle ja painele hellävaraisesti iholle. Vinkki: Voit käyttää kasvovettä myös kerroskosteutukseen: käytä toneria useita kerroksia antaen kasvoveen kuivua välillä iholle.

Tästä olin haaveillut jo aiemmin. Heti boksin avaamisen jälkeen otinkin tämän testattavaksi. Tuoksu on kukkainen ja koostumus ennemminkin seerumimainen kuin kasvovesimäinen. Nyt tosiaan vasta yksi käyttökerta takana, joten tarkempaa en osaa sanoa. 




Absolution La Créme Riche on runsaasti antioksidantteja sisältävä täyteläinen kasvovoide, joka suojaa ja ravitsee ihoa silloin kun se tarvitsee erityisen paljon huomiota, esimerkiksi kylmässä ilmastossa. Västynyt ja ikääntyvä iho saa uutta elinvoimaa. Ohrasta tehty mallas on vahva antioksidantti, joka suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Kiiviuute korjaa ja kosteuttaa sisältäen runsaasti vitamiineja ja Omega-3 ja -6 rasvahappoja. Hunaja ravitsee ja auttaa pitämään kosteuden ihossa. Runsaan koostumuksensa ansiosta ihanteellinen voide kuivalle iholle, sopii myös pintakuivalle iholle etenkin talven ajaksi. Sopii meikin alle, mutta voidaan käyttää myös yövoiteena.




Dr. Hauschka Med -jääruohovoide on tarkoitettu paikalliseen tehohoitoon erittäin kuiville, kutiaville ja ärtyneille ihoalueille ympäri kehoa. Se vähentää kiristävää tunnetta iholla ja ehkisee kutinaa. Voide hoitaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Se sisältää pitkäkestoisesti kosteuttavia kasviöljyjä, jotka suojaavat ihoa. Mineraalipitoinen tuorepuristettu jääruohomehu ja manteliöljy rauhoittavat ihoa. Voide palauttaa ihon luonnollisen vastustuskyvyn ja rasva-kosteustasapainon. tuote on kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa, ja se sopii hyvin myös lapsille. Käyttöohje: Levitä voidetta paikallisesti ihon ongelma-alueille tarpeen mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti