maanantai 25. joulukuuta 2017

Loppuneet ja lähteneet - marraskuu 2017

Taas loppuneiden ja lähteneiden postaus on reilusti myöhässä. Melkein jo voisi samalla joulukuunkin vastaavan postauksen tehdä, mutta ei aivan kuitenkaan. 



Akamutin Orgainc Petroleum Free Jellystä enemmän täällä. Tämä loppunut oli toinen puteli, edellisen ostin ja käytin varmaankin noin kahdeksan vuotta sitten. Tätä on käytetty enimmäkseen muksujen rasvaamiseen saunan jälkeen, mutta itsekin olen tätä käyttänyt. Välillä on ollut haasteellista löytää sellaista rasvaa, joka sopii sekä minulle että esikoiselleni (omiin käsiin ei tule vesirakkuloita ja muksu ei muutu punaiseksi ja iho kirveleväksi) ja tämä taisi olla ensimmäisiä sopivia, jonka aikanaan löysin. Nyt kun tämä loppui, Egyptian Magic on ollut käytössä, sekin tuntuu hyvältä. Varmaankin tätä voidetta tulee joskus tilattua lisää.
John masters organicsin evening primsrose shampoo kuiville hiuksille on ollut minulla reissukäytössä. Taitaa olla jo toinen puteli, koska on oikein miellyttävä käyttää. Tuoksu on niin voimakas, etten kotona tätä ole käyttänyt, mutta kuitenkin nenää miellyttää tämän ihanan metsäinen tuoksu. Jos jossain vaiheessa bokseista tulleet shampoot loppuvat, tätä tilaan varmasti lisää reissukäyttöön!




Tässä kuussa loppui täysikokoisia kasvotuotteitakin. Ainakin yhdestä tuli suosikki, jota olen jo tilannut lisää.

Nafhan Prickly Pear Seed Oil tuntui alkuun todella tuhdilta, mutta kun tuotteeseen tottui, tästä tuli suosikkiyö-öljy! Tämän loppumisen jälkeen olen käyttänyt Weledan manteliöljyä, joka tuntuu auttamattomasti liian ohuelta! Lisäksi olen käyttänyt Pain ruusumarjaöljyä, mutta minulla on jotenkin sellainen olo, että se tukkii ihoa. Nyt kun talvi on taas tullut ja iho tuntuu kuivuvan, tilasin tätä uuden putelin, joskaan se ei vielä ole saapunut. 

Absolutionilta loppui kaksi kasvotuotetta. Toinen on Le Sérum Anti-Soif. Tästä sanotaan, että on vuosia ollut Jolien myydyimpiä seerumeita. Jossain vaiheessa Jolie boksista tuli testerikokoinen seerumi ja pidin siitä; oli melkolailla hajusteeton ja imeytyi nopeasti. Tilasin täysikokoisen tuotteen ja oli suuri yllätys, että tässä oli melko voimakas sitruksinen tuoksu. Tuoksusta huolimatta käytin tätä, koska jonkin ajan kuluttua tuoksu haihtui kasvoilta. Käytettäessä tätä en oikein osannut sanoa juuta enkä jaata, enkä ollut kovinkaan vakuuttunut. Sitten kun tämä loppui ja otin toisen seerumin käyttöön, huomasin, että kasvoni alkoivat kuivua (toki talvikin teki tuloaan). Eli tämän seerumin vaikutuksen huomasin vasta kun sitä ei ollut käytettävissä. Nyt on kuitenkin niin paljon tuotteita testattavana, etten tätä ole lisää tilannut, enkä tiedä, tuleeko koskaan tilattuakaan.
La Créme de Santé on Absolutionin tasapainottava kasvovoide. Tuoksu on jollain tapaa tympeä. Itse en muutenkaan tähän tuotteeseen oikein ihastunut. Tuli käytettyä loppuun, mutta ei kuitenkaan tullut suurta halua ostaa uudelleen. Toisaalta tämän tuotteen kanssa kävi hieman samalla tavalla kuin seeruminkin, tuotteen loputtua huomasin, että käytön aikana iho oli pysynyt hyvässä kunnossa. 

JOIK:n Regenerating Nightcream on tullut jossain vaiheessa Jolie boksista. Toisin kuin Absolutionin tuotteet, tämä vakuutti minut talven tullen. Mutta ei siinä tarkoituksessa, mihin tämä on valmistettu, vaan päivävoiteena! Kesällä meni yövoiteena, mutta nyt pakkaskelien alettua tämä toimi erinomaisena päivävoiteena. Enemmän mietteitäni tuotteesta löytyy täältä. Tuoksua en muista, enkä sitä juurikaan saa enää nuuskuteltua tyhjästä pakkauksesta. Väriltään voide oli ihanan persikkainen.




Dr. Hauschkan puhdistusmaito oli unohtunut kaapin syvyyksiin ja kuivahtanut siellä käyttökelvottomaksi. Tässä on kohtuullisen voimakas tuoksu, enkä muutenkaan erityisemmin pitänyt tästä.
Holika Holikan Aloe 99% Soothing Gel on tullut jossain tilauksessa kylkiäisenä. Rasvasin muksun tällä saunan jälkeen. Tuoksu oli raikas ja jollain tavalla vihreä. Koostumus oli hyvinlevittyvää kirkasta geeliä.  Lapsi sanoi koostumuksesta, että tuntuu aivan käsidesiltä. 




Kiertoon lähtee avaamattomina Lorealin näytepakkaukset shampoosta ja hoitoaineesta, Patykan kasvovesi (tästä kasvoni alkoivat punoittamaan aiemmin) ja joulukalenterista tullut Flow:n sheivaussaippuapala.


Tässä kuussa loppuneista löytyi uusia suosikkeja Nafhan kaktusviikunaöljy ja JOIK:n yövoide. Lisäksi vanha suosikki Akamutin voide löytyi uudelleen vuosien jälkeen. Uskon, että kaikia kolmea tuotteita tulee jossain vaiheessa tilattua lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti