keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Jolie box - joulukuu 2017 - Get Ready!


Taas on kuukauden Jolie boxin aika. Tässä boksissa näyttää olevan mielenkiintoisia ja kokeilemisen arvoisia tuotteita!



Avril Organic Volume Mascara on tuuheuttava ripsiväri, joka pysyy hyvin ja kestää jopa pientä tihkusadetta ja hikoilua. Avrilin ripsarilla on paljon faneja luonnonkosmetiikan ripsivärien käyttäjissä. Harjaosa on täydellinen värin tasaiseen levittämiseen ja sen avulla ripset saavat kunnolla volyymia ja pituutta. Ripsiväri on luonnollisista raaka-aineista valmistettu ja Ecocert -sertifioitu. Sisältää muun muassa ripsiä helliviä öljyjä kuten marulasiemenöljyä ja auringonkukkaöljyä.

Tätä ripsaria olen halunnut kokeilla jo pidempään ja miettinyt tilaamistakin, joten aivan nappi-tuote. En ole yhtään luonnonkosmetiikan ripsiväriä kokeillut, joten melkoiset epäilyt on tämän toimimisen suhteen.




Weleda Lip Balm on sävyttävä huulivoide, joka hoitaa talven kuivattamia huulia tuhdin karitevoin sekä ravitsevan jojobaöljyn avulla. Sävy Rose antaa huulille luonnollisen kauniin kiillon sekä läpikuultavan ja kevyen, vaalean ruusuisen sävyn. Tuoksuna luonnolliset vaniljan ja ruusun uutteet. Vegaaninen tuote.




Unique Haircare Volumising Mousse on tuuheuttava muotovaahto, joka tuo hiuksiin reilusti volyymia ja rakennetta. Alkoholiton, kasvipohjaisiin muotoiluaineisiin perustuva koostumus ei jätä hiuksia tahmeiksi. Luomulaatuinen Reilun kaupan aloe vera kosteuttaa hiuksia. Kaikki tanskalaisbrändi Uniquen tuotteet on valmistettu pohjoisista raaka-aineista kestävän kehityksen mukaisesti ja tuulienergiaa hyväksikäyttäen. Käyttöohje: Ravista hyvin ennen käyttöä, ota pieni määrä vaahtoa kämmenelle, levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.




Less Is More Thyme Lacquer -timjami hiuslakka 50 ml antaa voimakkaan pidon, tuo hiuksiin kauniin kiillon ja samalla kosteuttaa hiuksia. Lakka sopii kaikille hiuslaaduille ja moneen eri käyttötarkoitukseen. Kuiviin hiuksiin lakka soveltuu kampauksen kiinnitykseen tai suoristusraudan alle käytettäväksi. Kosteisiin hiuksiin voit levittää lakkaa föönauksen alle tukea tuomaan. Raikkaassa lakassa tuoksuvat timjami ja bergamotti. Käyttöohje: Ravista tuotetta ennen käyttöä. Suihkuta tarpeeksi etäältä (n. 30 cm), jotta tuote levittyy tasaisesti. Föönaus: Suihkuta lakkaa hieman kosteisiin hiuksiin. Kuivaa föönillä harjaa apuna käyttäen. Hiusten suoristus: Suihkuta lakkaa tasaisesti hiusosioon, jonka aiot suoristaa. Vedä hiusosio kamman kanssa läpi ja seuraa toisellä kädellä perästä raudan kanssa. Puhdista suoristusrauta aina käytön jälkeen. Kampauksen viimekstely: Suihkuta tasaisesti kuiviin hiuksiin tyylin viimeistelemiseksi. Hiuksia voi muotoilla vain hetken ajan heti lakan suihkuttamisen jälkeen.




Whamisa Organic Sheet Maskit ovat tehokkaita, geelimäisiä kertakäyttönaamioita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Niitä on kolmea eri laatua, joista kaikki ovat monipuolisesti ihoa hoitavia kirkastaen, kosteuttaen ja kiinteyttäen ihoa. Whamisa on fermentoinut raaka-aineet omalla erikoismenetelmällään parantaen niiden säilyvyyttä ja luonnollista kykyä puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Sheet Maskit ovat korealaisessa ihonhoidossa suosittuja tehohoitoja, joita on tarkoitus käyttää 1-3 kertaa viikossa. Ne imeyttävät ihoon runsaasti ravinteita ja vaikutuksen huomaa heti. Käyttöohje: Puhdista kasvot ja levitä iholle kasvovesi tasapainottaaksesi ihoa ennen naamion levitystä. Naamio on kaksiosainen, sisältäen ylä- ja alaosan. Levitä iholle ensin alaosa. Naamio ohenee, kun sen sisältämä seerumi imeytyy ihoon. Poista naamio 20-30 minuutin jälkeen ja taputtele iholle jäänyt seerumi hellävaraisesti kasvoille ja kaulalle.




Absolution La Solution + Energie on runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja sisältävä elvyttävä ja kirkastava seerumi, joka antaa iholle suojaa ilmansaasteita, tuulta ja muita ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Sisältää alppitähteä, joka pitää ihon kimmoisana ja värin kirkkaana. Kaunonpunahattu korjaa ja aktivoi ihon omaa suojamekanismia. Ihanteellinen stressaantuneelle iholle antamaan sille uutta elinvoimaa. Sopii kaikille ihotyypeille, rauhoittavan vaikutuksensa ansiosta myös herkälle iholle. Absolutionin La Solution + -seerumit ovat osa Absolutionin Mix & Match ideologiaa. Tarkoituksena on valita päivän tarpeeseen sopiva seerumi ja sekoittaa sitä päivä- tai yövoiteen joukkoon. Kaikki seerumit toimivat kuitenkin myös yksistään käytettyinä tai levitettyn voiteen alle. Käyttöohje: Sekoita seerumia valitsemasi Absolution -kasvovoiteen joukkoon tai käytä seerumia sellaisenaan puhtaille kasvoille kasvoveden jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti