perjantai 10. marraskuuta 2017

Loppuneet ja lähteneet - Lokakuu 2017

Taas on loppuneiden ja lähteneiden postauksen aika. Ja niin kuin tavallista, postaus ei tullut lokakuun lopussa eikä aivan marraskuun alussakaan... Mutta sitten asiaan.



Ostin lähemmäs vuosi sitten alesta Bioeffectin EGF-seerumin. Tämän kanssa kävi erittäin huono onni ja pääsinkin vain muutamaan kertaan tätä käyttämään. Laitoin tämän matkaamaan käsilaukussa eri osoitteeseen ja olinkin unohtanut tuotteen käsilaukkuun pidemmäksi aikaa. Tässä välissä puteli oli tyhjentynyt käsilaukkuun, joskin ilmeisesti hiljakseen, koska missään vaiheessa en huomannut, että laukkuni olisi märkä. Eli oikein en tästä osaa sanoa muuta kuin, että tuoksuton ja hyvinlevittyvä. 
Omoroviczan Thermal Cleansing Balmin sain kaveriltani, joka ei tästä välittänyt. Minulle tämä taas oli melkeimpä rakkautta ensi silmäyksellä! Tumma puhdistustuote, joka muuttui käsien välissä öljymäiseksi. Tämän kanssa tuli lähes päivittäin hierottua kasvot. Tuoksua on hankala kuvailla, mutta ihan miellyttävä tuoksu. Poistin tämän kasvoilta Patykan kasvojenpuhdistusliinalla. Iho tuli puhtaaksi, mutta samalla kosteutetun tuntoiseksi. Tätä onkin jo uusi purnukka hyllyssä odottamassa. Oikea hemmottelutuote!
Hannes Dóttirin Seamasquen käytin kaverin luona. Olisi pitänyt varmaan etukäteen netistä tutkailla kuinka tuotetta tulisi käyttää. Nyt laitoin tämän voimakkaasti hammastahnalta tuoksuvan naamion puhdistetulle iholle. Koostumus oli hankalan venyvä ja sinkuva. Tälle siis ei-jatkoon.
Absolutionin Le Sérum Anti-Soif tuli Jolie boxissa viime vuoden joulukuussa. En oikein tästä osaa sanoa muuta kuin, että tuli käytettyä. Ei siis mitään hurraa-huutoja, mutta ei myöskään mitään moitittavaa. Tilasin kesällä samaa ainetta täysikokoisen paketin, mutta jotenkin minusta tuntuu, että tämä testeri oli parempi. Täysikokoisessa tuotteessa on mm. erittäin voimakas sitruksinen tuoksu.
John Masters Organicsin Citrus & Neroli Detangler oli minulla reissukäytössä hoitoaineena. Ihan mukava tuote, tuoksu sitrusinen. Ei tee hiuksista lättänöitä, mutta tekee ne kuitenkin helpostikammattaviksi.




Arkisia loppuneita onkin sitten suurempi määrä. 
Saippuoista tiensä päähän tuli hajusteeton Erisanin nestesaippua ja Urtekramin hajusteeton käsisaippua. Molemmat toimivia tuotteita.
Deodoranteista ikisuosikkini TripleDryn roll-on-verso. Pidän suihkutettavasta huomattavasti enemmän. Lisäksi toinenkin dödö loppu, jossain vaiheessa kun TripleDryta ei ollut saatavilla (eli apteekki ei ollut lähellä), ostin kaupasta vain jonkin hajusteettoman deorodantin.
Hammastahna lähti roksikseen, kun ei ollut tullut käytettyä.
Bepanthenin ostin tuoreen tatuoinnin hoitoon. Ensin yritin luonnonkosmetiikan rasvoilla, mutta jo ensimmäisen päivän aikana päädyin ostamaan Bepanthenin, se kun jättää tatuoinnin päälle kalvomaisen kosteutuksen huomattavasti pidemmäksi ajaksi.
Kasvovoiteista tyhjeni Dermavidualsin Novrithen. Tästä voi sanoa vain, että luottotuote.




Essen tuotteista olen kirjoittanut monta kertaa aiemmin, postaukset löytyvät täältä. Mukavia tuotteita, iho pysyy hyvässä kunnossa niin kauan kun sille ei laita mitään muuta. Esim. kun näiden päälle laittoi meikkivoidetta, iho meni heti tukkoon ja alkoi kukkia. Tämän vuoksi näillekin täytyy sanoa, että ei jatkoon.




Tässä kuussa kiertoon lähti nämä kolme tuotetta sekä vielä hieman muutakin. Olin epähuomiossa ostanut hajustetun hiuskiinteen, joten tuoksun vuoksi tämä lähti kiertoon.
Iroisien puhdistusgeelissä oli niin ikään erittäin voimakas tuoksu. Lisäksi tämä pesi kasvot minun makuun liian natisevan kuiviksi. 
OUAI:n Volume Shampoossa myöskin oli melko voimakas tuoksu. Enkä oikein muutenkaan syttynyt tuotteelle.




Tilasin jo toiseen kertaan Patykan kolmivaiheisen puhdistuksen tuotteet, koska en muistanut, miksi nämä viimeksi jäivät käyttämättä. Tämän puhdistuksen jälkeen iholle jäi ihanan kosteutettu mutta kuitenkin puhdas olo. Mutta, mutta... Näissä on jotain, joka allergisoi minua. Iholle tuli punoittavat laikut. Ja muistin, että juuri näin kävi viimeksikin! Nämäkin tuotteet joutuivat valitettavasti kiertoon.


Lokakuussa loppui vanhoja tuttuja luottotuotteita, mutta myöskin yksi uusi suosikki löytyi (Omorovicza). Marraskuu näyttää hieman rauhallisemmalta loppuneiden suhteen, puoleen kuuhun mennessä loppuneita tuotteita ei ole yhtään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti