perjantai 10. marraskuuta 2017

Jolie box - marraskuu 2017 - Cups of Tea & Soul Cake


Tämän kuun Jolie box tarjoaa tuotteita kotoiluun. Tuttuun tapaan kirjailen kuvien alle saatekirjeen sanat.




Neal's Yard Remedies Nutriting Rose Conditioner on syväkosteuttava hoitoaine, joka sisältää oliivi- ja kookosöljyä, antioksidanttipitoista vaahterapuun uutetta sekä ruusu- ja kehäkukkauutteita. Tämä englantilaissarjan klassikkohiustenhoitotuote auttaa pitämään hiukset terveinä ja elinvoimaisina. Hoitava koostumus ei kuitenkaan latista hiuksia. Sopii kaikille hiuslaaduille, ihanteellinen etenkin kuiville, vauroituneille tai värjätyille hiuksille.

Tätä minulla on joskus ollut testeri käytössä. Muistaakseni tykkäsin tuotteesta muuten, mutta tässä oli erittäin voimakas luonnonkosmetiikan ruusutuotteille ominainen tuoksu. Todennäköisesti otan tämän loppuvuoden reissuille mukaan ja sen jälkeen katsotaan mitä lopulle teen. Mahdollisesti kiertoon, kun ensi vuoden alkupuolelle ei reissuja ole isommin suunnitteilla.





Naturativ Cuddling Foot Balm on hellivä balmi, joka tuo välitöntä helpotusta kuiville ja karkeille jaloille. Se pehmentää kovettumia sekä tasoittaa, kosteuttaa ja ravitsee jalkojen ihoa. Voiteen sisältämät kasviöljyt ja -voit uudistavat halkeilevaa ja hilseilevää ihoa. Sopii hyvin käytettäväksi myös esimerkiksi kuiville kyynärpäille, käsiin ja polviin. Hemmotteleva vaniljan, kinuskin ja sitruunan tuoksu tekee laadukkaan balmin käyttökokemuksesta nautinnollisen.




Weleda Almond Soothing Facial Oil on hemmotteleva, rauhoittava ja palauttava öljyseos, joka sopii herkällekin iholle. Manteliöljypohjainen hoitotuote sopii ravitsevaksi kasvoöljyksi päivittäiseen käyttöön, suojaamaan kasvoja kylmällä sääll sekä hellävaraiseen meikinpoistoon. Se palauttaa ihon luonnollisen tasapainon. Suojaavat ominaisuudet lievittävät punoitusta, kutinaa ja kireyden tunnetta ja hoitavat intensiivisesti. Dermatologisesti hyväksytty, sopii herkälle iholle, jopa allergisiin reaktioihin alttiille iholle. Käyttöohje: Lämmitä muutama pisara öljyä kämmenelläsi ja levitä kasvovedestä hieman kosteille kasvoille. Meikinpoisto: Pyörittele öljyä kuiville kasvoille ja pyyhi pois esimerkiksi kostealla musliiniliinalla.




Patyka Essential Lifting Lotion (30 ml:n koko) on anti-age-vaikutteinen, suihkutettava kasvovesi, joka silottaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Kasvovesi palauttaa iholle raikkaan harmonian. Ihosta tulee puhdas, kirkas ja vastaanottavainen. Tämä kasvovesi on jo hoitotuote itsessään sisältäen monipuolisesti ihoa ravitsevia ainesosia. Aloe vera rauhoittaa, hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon. Biosaccharide Gum-1 on prebiootti, joka vähentää ärsytyksiä sekä kosteuttaa ihoa välittömästi. Kauran polysakkaridit kiinteyttävät ihoa, Damaskuksen ruusuvesi kirkastaa ihoa ja lievittää punoitusta. Hexapeptide 11 on luonnollinen peptidi, joka parantaa ihon elastisuutta. Kasvovesi on Patykan 3-step-puhdistusrituaalin viimeinen vaihe, mutta se sopii käytettäväksi hyvin myös muiden puhdistustuotteiden parina. Suihkuta puhtaille kasvoille aamuin illoin.

Tässä tuotteessa on voimakas tuoksu ja aikanaan Patykan 3-step -rituaalin tuotteet yhdessä eivät minulle käyneet vaan aiheuttivat ihon punottelua. Todennäköisesti tämä siis lähtee kiertoon melko piankin. Tai sitten kokeilen vielä kerran tätä tuotetta.




Cîme Belle d'amour Day & Night Cream on sekä päivä- että yökäyttöön sopiva ravitseva ja suojaava kasvovoide. Hellävarainen koostumus sopii loistavasti myös herkälle iholle. Voiteen sisältämä alppitähti toimii voimakkaana antioksidanttina suojaten ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä, villiruusu ravitsee ihoa ja ehkäisee ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä. Voide jättää kasvot pehmeiksi, raikkaiksi ja kokonaisuudessaan terveemmän näköisiksi. Sopii kaikille ihotyypeille.

Boxin mukana oli myös informatiivinen Cîme-lehtinen. Aiemmin olen käyttänyt testerikokoisen Daisy Delightin ja siitä pidin. Mielenkiinnolla siis odotan tämän testaamista.


Tämän kuun boksissa oli monenlaisia tuotteita, joista todennäköisesti ainoastaan yksi lähtee testaamatta kiertoon. Muiden testaamista odotan innolla; hoitoaine ja jalkavoide taitavat jo ensi viikolla lähteä reissukäyttöön. Kommentteja näistä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti