perjantai 14. heinäkuuta 2017

Loppuneet ja lähteneet - kesäkuu 2017

Taas on kuukauden loppuneiden ja lähteneiden vuoro. Nykyään näyttää olevan enemmän sääntö kuin poikkeus, että tämä postaus ei tule lähelläkään kuunvaihdetta.




Loppuneita Dermaviduals-tuotteita onkin tässä kuussa suuri määrä. Minulla on samaa tuotetta useampia avattuja puteleita ja viime kuussa pääsi loppumaan kaksi kurkkukasvovettä. Dermaviduals on kasvojen ihonhoidossa luottosarjani, mutta nyt olen testaillut muitakin tuotesarjoja. Kuitenkin huomaan etenkin puhdistustuotteiden suhteen palaavanii mielelläni Dermavidualsin puhdistusmaitoon. Sen veroista en ole löytänyt vaikka paljon olen muitakin puhdistustuotteita testaillut. Viime kuussa loppui puhdistusmaito, kolme kasvovettä ja kasvovoide.



LV:n hajusteeton shampoo loppui, seuraava olikin jo valmiina odottamassa. Tuttuun tapaan shampoo on hajusteeton kuten pää osa kotona käyttämistä tuotteista. Pienet Apobasen rasvatuubit lähtivät kiertoon. Nämä olin saanut viime keväänä näytteinä.




Tässä kuussa kiertoon lähti kaksi huulirasvaa. By Terryn ruusuinen huulirasva oli erittäin tehokas, mutta sen tuoksu... Tuoksun vuoksi jäi siis käyttämättä ja päätyi kiertoon. Tuoksu ei ole luonnonkosmetiikasta tuttu pistävä ruusuinen tuoksu vaan ennemminkin makeahko ruusuinen tuoksu, josta itselleni tulee mieleen mieto ruusun terälehtien nuuskuttelu. Hurraw!:n huulirasva lähti myöskin kiertoon. Tämä on tullut jonkin beauty boxin mukana. Aiemmin minulla on ollut kaksi Hurraw!:n huulirasvaa, mutta en ole oikein vaikuttunut niiden tehosta. Ennemminkin tuntuu, että useamman päivän käytön jälkeen huulet ovat kuivahtaneet ja muuttuneet hilseileviksi.




MAC:n meikinpuhdistusöljy lähti kiertoon. Tämä on pyörinyt kaapissa jo pitkään ja jäänyt lähes täysin käyttämättä. Sen sijaan Stilan One Step Correct on paljon mielenkiintoisempi tuote. Ulkoasu on nätti, siitä tulee mieleen vaahtokarkki. Kun tuotetta pumppaa ulos, mukaan tulee kaikkia eri värejä. Kyseessä on pohjustustuote, jonka pitäisi korjata väriä, kirkastaa ja hoitaa ihoa, pienentää ihohuokosia, tasapainottaa öljyntuotantoa, kosteuttaa, tasapainottaa ja helliä ihoa. Monenlaisia lupauksia siis kyseiselle tuotteelle annetaan. Itselläni oli moneen kertaan tarkoituksena testata tuotteen vaikutusta meikin kestoon esim. käyttämällä puolelle kasvoista. Tämä kuitenkn jäi tekemättä. Tehosta ja lupauksista en osaa sanoa mitään, mutta sen voin sanoa, että tätä tuotetta oli erittäin miellyttävä käyttää. Tämä pohjustaja päätyi roskikseen, koska oli ollut jo niin pitkään avattuna ja muuttui hieman kokkareiseksi.




Ben Nyen luomiväri sävyssä Burgundy lensi myöskin roskakoriin. Muistaakseni olen tätä vuosia sitten pirtun kanssa kertaalleen laittanut kasaan. Nyt oli taas murentunut enkä alkanut uudelleen korjaustoimenpiteisiin koska tätä luomiväriä ei juurikaan ole tullut käytettyä.
Zuiin huulituote on myöskin jäänyt käyttämättä. Tässä on voimakas kukkainen tuoksu, jota alussa arastelin. Sittemmin tämä tuote on unohtunut kaapin perälle ja ollut niin pitkään auki, että lähti kiertoon.
Beauty Blender jouti myöskin roskikseen, ollut jo sen verran pitkään käytössä. Tai siis oli alussa aktiivisesti käytössä, mutta nyt varmaankin puoli vuotta hyllyllä käyttämättömänä. Suurin osa meikeistä tulee tätä nykyä levitettyä siveltimellä.
Patykan kosteuttavan kasvonaamion käytin reissussa. Tästä jäi mieleen ainaostaan Patykan monille tuotteille ominainen tuoksu.




 Näistä reissussa testatuista tuotteista löytyy postaus täältä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti