sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Jolie box - Heinäkuu 2017 - Gone To The Beach





Heinäkuun Jolie box esittelyssä. Nyt uskaltauduin ensimmäistä kertaa sääskien sekaan kuvailemaan. Onneksi oli tuulinen sää, niin sääskistä ei kovin paljon ollut haittaa.



Couleur Caramelin Eyeliner on raikkaan ja nopean kesämeikin salaisuus. Kirkas, turkoosinvihreä nestemäinen rajaus antaa intensiivisyyttä katseelle ja riittää maskaran kanssa silmämeikiksi rentoon kesälookiin. Eyelinerin vesipohjainen koostumus sopii erinomaisesti myös herkille silmille, sillä se ei sisällä tavallisissa eyelinereissa käytettäviä kemiallisia liuotinaineita. Lineria voi jopa sanoa hoitotuotteeksi, sillä se sisältää 14% aktiivisesti ihoa kosteuttavia ja rauhoittavia raaka-aineita (ruusunkukkavesi, aloe vera, kasviperäinen glyseriini). Linerin kapea sivellin mahdollistaa eritätini tarkan ja ohuen rajauksen. Pysyy paikallaan pitkänkin kesäpäivän.




Algamaris After Sun Emulsio on erittäin nopeasti imeytyvä, ohuen koostumuksen omaava vartalovoide, joka hoitaa ja rauhoittaa ihoasi erityisesti auringonoton jälkeen. Luomulaatuinen aloe vera viilentää ja rauhoittaa, samalla karitevoi ravitsee ja kosteuttaa tehokkaasti. Sisältää runsaasti antioksidanttista patentoitua Alga-gorria -yhdistettä, joka uudistaa ja suojaa ihoa. Tuoksuu miedosti kookokselta. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttöohje: Levitä puhtaalle iholle auringonoton jälkeen, sopii kasvoille ja vartalolle.




Absolution Le Sérum Anti-Soif on vuodesta toiseen Jolien myydyimpiä tuotteita koko valikoimassa. Tämä ihoa tehokkaasti kosteuttava seerumi imeytyy nopeasti ohuen, vesimäisen koostumuksen ansiosta. Kesällä seerumia voi käyttää ihotyypistä riippuen kevyen kosteusvoiteen tavoin. Rauhoittaa ja viilentää ihoa, joten sopii myös erilaisten ihoärsytysten ja -ongelmien hoitoon sekä auringonoton jälkeen käytettäväksi. Tasapainottavien ominaisuuksien ansiosta erinomainen myös rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Aloe vera kosteuttaa, runsaasti antioksidantteja sisältävä kalottikukka suojaa ihoa. Seljanmarja rauhoittaa, pehmentää ja tasoittaa ihon väriä. Sisältää myös teepuuta, kaunopunahattua, magnesiumia ja helokkiöljyä. Sopii kaikille ihotyypeille, erinomainen myös miehille. Käyttöohje: Levitä seerumia noin pienen herneen kokoinen nokare kasvoille aamuin ja/tai illoin. Käytetään sellaisenaan tai kosteusvoiteen alla.




Helixium Silver Crema -kuorintavoide on kerta-annospussiinn pakattu tehokuorinta kaikille ihotyypeille. Auta ihoasi uudistumaan ja kuori kasvojen iho kosteuttavalla, heleyttävällä ja ihoa uudistavalla kuorintavoiteella. Tärkeimpinä ainesosina on kääytetty ihoa uudistavaa ja hoitavaa Helix Aspersa -etanaseerumia, antibakteerista hopeaa, antioksidanttirikasta greipinkukkavettä, aloe veraa, arganöljyä sekä kuorivia kookosrakeita. Helixium by Skinature on ensimmäinen ekosertifioitu etanaseerumin tehoa hyödyntävä ihonhoitosarja. Helix Aspersa -uute on luonnon oma, ihosolujen uudistumisprosessia tukeva tehoeliksiiri, joka auttaa korjaamaan ja häivyttämään ihovaurioita. Se sisältää runsaasti arvokkaita ihonhoidollisia ainesosia, kuten ihoa rauhoittavaa ja pehmentävää allantoiinia, uudistavaa glykolihappoa ja tehokkaasti kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Helixiumin Etelä-Ranskan Lyonissa sijaitsevassa luomukasvattamossa etanoiden ravinto on luomua. Etanoiden erittämä uute kerätään hellävaraisesti käsin, vahingoittamatta etanoita. Niiden luonnollista elämänrytmiä, kuten talvihorrosaikaa kunnioitetaan. Näin kerätty etanaseerumi on erittäin korkealaatuista ja ravitsevaa. Käyttöohje: Hiero kostutetulle iholle pyörivin liikkein, vältä herkkää silmänympärysaluetta. Huuhtele runsaalla vedellä ja kuivaa iho hellästi taputtelemalla.




John Masters Organics Geranium & Grapefruit Body Wash on pehmeästi vaahtoava suihkugeeli, jonka hellävarainen koostumus ei kuivata ihoa. Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä rauhoittavaa aloe veraa. Raikas unisex-tuoksu on yhdistelmä greippiä, laventelia ja pelargonia. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttöohje: Vaahdota suihkugeeliä koko vartalon iholle. Geeli on riittoisaa, joten pieni määrä riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti